Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

Како планирате да проводите време у есхатону?

- - - - -

• Please log in to reply
75 одговор(а) на ову тему

Зорица екс Милева

Зорица екс Милева

Зорица

• почасни модератор
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 6430 Поруке

Цитат

Цитат

Ja cu da nepostojim... tako sam isplanirao ekstra

Ako sam ja u pravu onda mi sleduje nepostojanje... ako su vernici u pravu onda mi... opet sleduje nepostojanje... meni je to win-win situacija, tako da cu da uzivam dok sam tu...
0110_hahaha

Gle sad!

Цитат

Ма шта имам да планирам - испланирано ми је већ, и записано, ако Бог да па будем доспјела тамо.

...A sto meni meda bio objasnjavao da pravoslavci nisu fatalisti... da ne veruju da je sve "zapisano"...?

Ако су атеисти у праву ондак ћемо сви нестати, но ако су верници у праву ондак ћеш ти постојати. Према томе ситуација је у корист верника.  ekstra

Сестра Милева се погрешно изразила. Није није нама записано ништа, тј нама судбина није одређена, нити зацртана. Друга је ствар што Бог као свеведићи види унапред нешто што треба да се збуде, а није зацртано ни одређено.

Hvala Justinijane, baš sam na to mislila. A ti brate Mračnjak, sigurna sam da si znao šta sam ja mislila kad sam rekla to što sam rekla, hajde da se ne igramo naivnosti niti da izvrćemo smisao, znam da ti možeš i bolje od ovoga  ekstra

Posted Image

Posted Image

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Aquilius Cratus

Aquilius Cratus

Iluminat 33. stepena

• Члан
  • 7900 Поруке

Цитат

Цитат

Za ovo ne moras cekati eshaton. Potvrdjeno je, bio je u pravu!

Вас двојица (ти и Дарвин) ко браћа рођена. А јоште обојица увијек у неком праву.  ekstra
Опростите због офтопика.

My pleasure  0110_hahaha

sanjorina

sanjorina

Интересује се

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 107 Поруке
  • Локација :Beograd
Planiram da dospem u Eshaton miloscu Bozijom, a onda - neka bude bliss jeeee 0442_feel 1307_womens :group111: oleeeee
Two wrong doesn't make it right

АлексаАлексије

АлексаАлексије

Искушеник

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 803 Поруке
  • Локација :Епархија ваљевска
Волео бих да гледам Господа...Стварно,јако је леп!...Често када гледам у иконе на којима је приказан Господ,нарочито неке,заиста пожелим да га упознам као човека,као једног "од синова људских",да ми буде друг...Мислим да ми са њим никада не би било досадно.
Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Дејан

Дејан

Главни Aдминистратор сајта и не желим да будем ОК

• САЈТ АДМИНИСТРАТОР
  • 8596 Поруке
  • Локација :Нови Сад

Погледај порукуАлексаАлексије, за February 04 2012 - 23:31, каже:

Волео бих да гледам Господа...Стварно,јако је леп!...Често када гледам у иконе на којима је приказан Господ,нарочито неке,заиста пожелим да га упознам као човека,као једног "од синова људских",да ми буде друг...Мислим да ми са њим никада не би било досадно.

Da,sladićemo se licem Božijim,sve ćemo gledati kroz Hrista ,uživati u beskrajnoj ljubavi i zato se nećemo smoriti :D
ГОСПОДЕ ДА ТИ НИСИ ДОТАКАО МОЈЕ СРЦЕ МОЖДА БИ И ЈА БИО ЈЕДАН ОД ОВИХ ЉУДИ КОЈИ СУ ПРОТИВ ЦРКВЕ
АКО ЖЕЛИШ ДА ПОПРАВИШ ОВАЈ СВЕТ ЗА ЈЕДАН МИЛИМЕТАР, ПОПРАВИ СЕБЕ ЗА ТАЈ ЈЕДАН МИЛИМЕТАР
УБИ НАС НЕЗНАЊЕ

zlata

zlata

Наш човек

• Члан
  • 741 Поруке

Погледај порукуego, за October 02 2010 - 12:26, каже:

Ко је заиста радознао, коначно ће моћи да открије све тајне које су га заокупљале. Да ли је Дарвин био у праву? Да ли је душа бесмртна? Да ли постоје митарства? Да ли су постојали ванземаљци?... Само питање је да ли ће му то још уопште бити важно. :)
E ne bih volela da saznam da li postoje mitarstva iako me opterecuju 0205_whistling
"Видети свет у зрнцу песка,
И небо у дивљем цвету,
Држати бесконачност на длану
А вечност у једном часу"
В.Блејк

Sinergija

Sinergija

Najviši autoritet je naše sopstveno iskustvo istine

• Члан
  • 911 Поруке
  • Локација :Препрека је пут.

Погледај порукуzlata, за February 05 2012 - 00:53, каже:

E ne bih volela da saznam da li postoje mitarstva iako me opterecuju 0205_whistling
Ма овај живот је сасвим довољно митарство.

Ако буде времена и у есхатону шокираћу се! :lol:

У сваком случају сусрет са драгим особама ме радује :)
Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

zlata

zlata

Наш човек

• Члан
  • 741 Поруке
Volela bih da u eshatonu vlada vecan osecaj radosti i mira...razlozi mi uopste nisu bitni...
"Видети свет у зрнцу песка,
И небо у дивљем цвету,
Држати бесконачност на длану
А вечност у једном часу"
В.Блејк

Sinergija

Sinergija

Najviši autoritet je naše sopstveno iskustvo istine

• Члан
  • 911 Поруке
  • Локација :Препрека је пут.
Колико сам ја чула у питању је до сад невиђена журка kolo2

Дај Боже свима добар провод. navijanje
Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Михајло

Михајло

Jem'Hadar

• Члан
  • 6187 Поруке
  • Локација :“Mors tua, vita mea”
какво лудило...

дал сте ви добри?
каква бре журка...

ко заборави да окаје грехе и лоше навике..има да му буде пакао...
“Mors tua, vita mea”

w.a.mozart

w.a.mozart

Smatram da je smeh jedna od najozbiljnijih stvari

• Теолог
  • 15640 Поруке
  • Локација :1756.-1791.
vreme u eshatonu... paaa... ustajanje oko 10 i doručak za vreme liturgije na koju ne moraš da ideš jer je stalno tu... uz doručak,najnovije vesti iz štampe-doručak sa Julijanom apostatom,ćaskamo o njegovim luckastim potezima i smejemo se kako je mogao da se tolko ispali-odmah nakon toga igram PES 2012 sa Elenom Vajt i dok joj dajem 17. gol umiremo od smeha kako je mogla toliko da se ispali.... posle toga,ženi kažem da iskulira malo lol i šetnjica sa Heseom po parku...umiremo od smeha kako nije provalio neke stvari... tu je i Niče koji šeta sa Zizjulasom po istom parku,jave nam se i zovu nas na kapućino i jegermajster-mi ih ispalimo lol jer nas čeka Nikola Kavasila sa Nikolom Djolovićem... kasnimo već 10 minuta i oni su nervozni jer vreme je -večnost lol ... Zatim,posle pićenceta,Hese i Kavasila pale na koktel parti kod Betovena a ja sa Nikolom palim na ručak kod Bogorodice na domaću pitu sa spanaćem... bolje da ne pričam ko je sve tu bio... nakon toga dremka pa zatim popodnevni koncert-ja i mocart sedimo u prvom redu a diriguju sveta Trojica... opera-Figarova ženidba,zavesa je spuštena ali mi vidimo kao da je nema,pored nas je Vagner i svi se smejemo jer je do njega i Čarli Čaplin ... na violinama su Marko Aurelije,Sartr,Beket,D.H.Lorens i Dokins a prate ih violončela-Darko V i Selindžer... flaute drže Pedja i Avokado ... mrzi me više da pišem ali ću neki dan sesti i pretvoriti ovo u neki lep sastav... LOL

p.s. zamislite tek milijarde onih koje nismo upoznali a znaćemo ih SVE

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

Posted Image

angst

angst

Дуго је са нама

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 1163 Поруке
Ја сам мислио да по дефиницији не постоји време у есхатону...

Сличне Теме

0 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.