Одговор September 21 2010 - 01:44
Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.
Одговор September 21 2010 - 01:50
... Nego brate,kad se taj otac pomoli za tebe ima sve u životu da ti krene... - Ma je l to sigurno... -Kako da nije,pogledaj mene.Od kad idem kod njega,drugi sam ćovek... Imam nov stan,nova kola.... u nedelju se ženim a planiram i da uzmem jednu garniseru u Budvi....
- Čekaj,a ono nasledstvo od ujaka iz Abu Dabija...
- Ma pusti to... To je prolazno.
- Pa dobro,kad ćeš da me vodiš kod tog oca...
- Čim sredim papire za kola.
Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.
Одговор September 21 2010 - 01:52
Одговор September 21 2010 - 01:55
-Oprosti,brate... varijacija na temu je -Praštajte,braćo... Evo me,sestre.
Oprosti brate...
Fraza koju pišemo nakon što nekog na forumu isprozivamo i iznapucamo da bi prividno ublažila emotivni izliv a u cilju da drugi steknu bolji utisak o nama... vrlo je poželjna
Одговор September 21 2010 - 02:07
Одговор September 21 2010 - 02:12
Da bi se potencirala sabornost Hristovog vaskrsenja i činjenica da Gospod nije vaskrsao zbog sebe već zbog svih pa time i pokazao da ćemo i mi jednog dana tako,bilo je predloga da se dotični pozdrav dopuni tj. podnovi i da u celosti glasi
Hristos and co. vaskrse...
Ovaj radikalan iskorak je još uvek na stend baju...
Одговор September 21 2010 - 02:15
vrlo često,dotičnog popa jednostavno pozove priroda a svi telefoni su u crkvenom dvorištu
Одговор September 21 2010 - 03:38
W.A.Mozart - иако поједини великани града Ниша (покојни, Бог да им душу прости) мисле да је ово име генијалног сликара, ми који овде на форуму чекамо васкрсење из мртвих знамо да је то скраћеница од Wonderful или за оне који не знају енглески, њњ (његов и њен - нова скраћеница за форумску заједницу),
Администратор Мозакуметности, или ти, руководилац уметања смеха у његов и њен мозак.
Ама Deus bre - БатаТата
Одговор September 21 2010 - 07:15
Одговор September 21 2010 - 14:17
Raskolnički duh... Duh koji kola po Rasu - a ponekad i po Raškoj.
Одговор September 21 2010 - 14:51
- Alo,Enriko.... S koga si se dogovarao da mu dam 15 evra da promaši gol kad bude u šansu...
- Ma eno ga tamo,onaj mali pegav što trči uz aut liniju,liči na Majkla Djeksona... neče d' uzme pare a to im je bek...
suparnički trener -Oče naš,oče naš bek da uzme... daj pare ima da gu šutne u kukuruzi ako treba, dece mi...
Одговор September 21 2010 - 14:54
Цитат
Kada pripadnici mladje populacije u vreme Bozzicca ili Vaskrsa kazzu: ccao! ili zdravo!
Odgovor je: Voistinu ccao! ili Voistinu zdravo!
Цитат:
Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,
da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...
Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...
Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...
Брат Оби Ван
Сличне Теме
|
Rečnik piroCkog govoraЗапочето од w.a.mozart, May 13 2012 |
|
|
|
|
Preuzmite FREE 1.tom Pravoslavnog REČNIKA SLENGAЗапочето од w.a.mozart, Jan 17 2012 |
|
|
|
|
Preuzmite Bensonov rečnik - englesko-srpski i srpsko-engleskiЗапочето од w.a.mozart, Nov 03 2009 |
|
|
|
|
Lepota pravoslavnog obreda - VjenčanjeЗапочето од Sophrosyne, Dec 13 2011 |
|
|
|
|
Dijalog između Pravoslavnog i Islamskog bogoslovaЗапочето од ouk, Dec 14 2010 |
|
|