Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

Zanimljivosti i razne stvarčice koje nisu za šale niti za novu temu

- - - - -

• Please log in to reply
166 одговор(а) на ову тему

Martirije

Martirije

Инвентар форума

• ГЛОБАЛНИ МОДЕРАТОР
  • 35585 Поруке

Цитат

Јел сте знали да од данас појевтињење зејтина  :drugarstvo:
Ова реклама више не важи, било некад а сад - поскупљење !  0442_feel
Мученик Твој Господе, Валерије , у страдању своме је примио непропадљиви венац, од Тебе Бога нашега, јер имајући помоћ Твоју мучитеље победи, а разори и немоћну дрскост демона: Његовим молитвама спаси душе наше.

Постављена слика

Милан Меденица :)

ко је напустио Бога, тај се строжије држи вере у морал.

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 25791 Поруке
  • Локација :Београд
зар није папа паок рашчињен због тих његових лудорија у Грчкој Православној Цркви?
нешто је Агапије писао на ту тему?

kaja

kaja

Наш човек

• MODERATOR DIJALOGA
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 928 Поруке

Цитат

зар није папа паок рашчињен због тих његових лудорија у Грчкој Православној Цркви?

Moguce je,ja sam ovo samo kopirala..ali bi mi bilo drago procitati vise..Gde je ta tema-na forumu..?
Постављена слика

ко је напустио Бога, тај се строжије држи вере у морал.

• Члан
  • 25791 Поруке

Цитат

Цитат

Moguce je,ja sam ovo samo kopirala..ali bi mi bilo drago procitati vise..Gde je ta tema-na forumu..?
мислим да није тема, мислим да је био пост у виду коментара после једног видео клипа са њим ...
покушаћу да нађем па ћу ставити линк овуда ...

rogi

rogi

Наш човек

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 691 Поруке
evo nekih chinjenica  1414_feel

Постављена слика
cogito ergo deus est

w.a.mozart

w.a.mozart

Smatram da je smeh jedna od najozbiljnijih stvari

• Теолог
  • 15640 Поруке
  • Локација :1756.-1791.
i dodatak

da su ameri nepismeni jer se can not piše cannot

http://www.english-t...ftopic8863.html

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

Posted Image

Зорица екс Милева

Зорица екс Милева

Зорица

• почасни модератор
  • 6430 Поруке
Španija: Žena se upisala kao vlasnica Sunca, počinje naplaćivati njegovo korištenje

http://www.cafe.ba/s...4.jpg&width=420

Angeles Duran protekli je petak kod javnog bilježnika zahtijevala da se u vlasničkom list upravo ona uvede kao vlasnica planete Sunca, piše Tvnz.co.nz. Ova ideja pala joj je napamet čitajući novinski članak o Amerikancu koji se registrovao kao vlasnik Mjeseca.

Ona je pojasnila kako u internacionalnim ugovorima stoji da niti jedna država ne može biti vlasnik planeta, ali igdje ne piše da to ne može biti privatna osoba. "Tvrdim da je moj zahtjev legalan, nisam glupa i poznajem zakon. Ja sam to učinila, istu je stvar mogao napraviti bilo ko prije mene, ali nije", rekla je Angeles, a prenosi AP.

Duran je rekla kako želi napraćivati korištenje Sunca, a 50 posto zarade dat će španskoj vladi, a 20 posto dati će penzionskom fondu. 10 posto uložit će u istraživanja, 10 posto udijeliti će gladnima u svijetu, a 10 posto zarade zadaržati će za sebe.

Izvor

Posted Image

Posted Image

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

w.a.mozart

w.a.mozart

• Теолог
  • 15640 Поруке
virusoidna ideja... ja se upisujem za veneru

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

Posted Image

Зорица екс Милева

Зорица екс Милева

Зорица

• почасни модератор
  • 6430 Поруке
Što za Veneru? Pa Venera kako kažu neki "naučnici" ženska planeta, što nećeš Mars? poljupcic

Posted Image

Posted Image

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

w.a.mozart

w.a.mozart

• Теолог
  • 15640 Поруке
pa mars su pikirali oni sa parade.... zauzeto

Posted Image

Зорица екс Милева

Зорица екс Милева

Зорица

• почасни модератор
  • 6430 Поруке
:291291291: mogu li ti doći u goste na Veneru kad zbaviš šporet i drva da popijem slatku?  0212_rolleyes

Posted Image

Posted Image

w.a.mozart

w.a.mozart

• Теолог
  • 15640 Поруке
naravski.... pokloniću ti i plac pa se razbaškari... bićemo komšije

Real Images of the Surface of Venus

evo snimka turističke agencije

Posted Image

Сличне Теме

0 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.