Цитат
Zanimljivosti i razne stvarčice koje nisu za šale niti za novu temu
Започето од w.a.mozart, Aug 22 2010 19:56
Одговор October 01 2010 - 20:51
Јел сте знали да од данас појевтињење зејтина 
Мученик Твој Господе, Валерије , у страдању своме је примио непропадљиви венац, од Тебе Бога нашега, јер имајући помоћ Твоју мучитеље победи, а разори и немоћну дрскост демона: Његовим молитвама спаси душе наше.
Одговор October 01 2010 - 21:09
зар није папа паок рашчињен због тих његових лудорија у Грчкој Православној Цркви?
нешто је Агапије писао на ту тему?
клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски
клик Кољивари и пракса честог причешћивања
Одговор October 01 2010 - 21:16
Одговор October 01 2010 - 21:23
Цитат
Цитат
зар није папа паок рашчињен због тих његових лудорија у Грчкој Православној Цркви?
Moguce je,ja sam ovo samo kopirala..ali bi mi bilo drago procitati vise..Gde je ta tema-na forumu..?
покушаћу да нађем па ћу ставити линк овуда ...
клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски
Одговор November 16 2010 - 14:59
Одговор November 16 2010 - 15:36
Одговор December 02 2010 - 18:01
Španija: Žena se upisala kao vlasnica Sunca, počinje naplaćivati njegovo korištenje
http://www.cafe.ba/s...4.jpg&width=420
Angeles Duran protekli je petak kod javnog bilježnika zahtijevala da se u vlasničkom list upravo ona uvede kao vlasnica planete Sunca, piše Tvnz.co.nz. Ova ideja pala joj je napamet čitajući novinski članak o Amerikancu koji se registrovao kao vlasnik Mjeseca.
Ona je pojasnila kako u internacionalnim ugovorima stoji da niti jedna država ne može biti vlasnik planeta, ali igdje ne piše da to ne može biti privatna osoba. "Tvrdim da je moj zahtjev legalan, nisam glupa i poznajem zakon. Ja sam to učinila, istu je stvar mogao napraviti bilo ko prije mene, ali nije", rekla je Angeles, a prenosi AP.
Duran je rekla kako želi napraćivati korištenje Sunca, a 50 posto zarade dat će španskoj vladi, a 20 posto dati će penzionskom fondu. 10 posto uložit će u istraživanja, 10 posto udijeliti će gladnima u svijetu, a 10 posto zarade zadaržati će za sebe.
Izvor
http://www.cafe.ba/s...4.jpg&width=420
Angeles Duran protekli je petak kod javnog bilježnika zahtijevala da se u vlasničkom list upravo ona uvede kao vlasnica planete Sunca, piše Tvnz.co.nz. Ova ideja pala joj je napamet čitajući novinski članak o Amerikancu koji se registrovao kao vlasnik Mjeseca.
Ona je pojasnila kako u internacionalnim ugovorima stoji da niti jedna država ne može biti vlasnik planeta, ali igdje ne piše da to ne može biti privatna osoba. "Tvrdim da je moj zahtjev legalan, nisam glupa i poznajem zakon. Ja sam to učinila, istu je stvar mogao napraviti bilo ko prije mene, ali nije", rekla je Angeles, a prenosi AP.
Duran je rekla kako želi napraćivati korištenje Sunca, a 50 posto zarade dat će španskoj vladi, a 20 posto dati će penzionskom fondu. 10 posto uložit će u istraživanja, 10 posto udijeliti će gladnima u svijetu, a 10 posto zarade zadaržati će za sebe.
Izvor
Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?
Одговор December 03 2010 - 00:01
Одговор December 03 2010 - 00:07
Što za Veneru? Pa Venera kako kažu neki "naučnici" ženska planeta, što nećeš Mars?
Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?
Одговор December 03 2010 - 00:32
Одговор December 03 2010 - 00:46
Одговор December 03 2010 - 00:56
naravski.... pokloniću ti i plac pa se razbaškari... bićemo komšije
Real Images of the Surface of Venus
evo snimka turističke agencije
Real Images of the Surface of Venus
evo snimka turističke agencije
Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.
Сличне Теме
|
Promotivni trening Ashihara kaikan karatea u NisuЗапочето од acnisr, May 10 2012 |
|
|
|
|
Izreke naših nastavnika-profesora koje pamtimo....Започето од w.a.mozart, Aug 06 2010 |
|
|
|
|
Koje име би дали детету?Започето од Зоран, Aug 17 2009 |
|
|
|
|
Šokantne misli svetih otaca koje su vam se dopaleЗапочето од w.a.mozart, Mar 04 2012 |
|
|
|
|
Zanimljivi YouTube (i ne samo) video snimci ! (NISU SMEŠNI !!!)Започето од Ulični Muzičar, Jun 06 2010 |
|
|
0 Корисник (а) чита ову тему
0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника

Пријавите се »
Региструј се

Назад на врх