Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

Упознајмо се - представимо се

* * * * * 3 Гласови

• Please log in to reply
3266 одговор(а) на ову тему

deda

deda

Дуго је са нама

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 1296 Поруке
Мама Сузо, драго нам је да си са нама.

поздрав

marija

marija

Инвентар форума

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 5640 Поруке

?????? каже:

?????? ??? ?????!

???? ?? ?????, ?? ??? ??????...

?????? ?? ?? 27,5 :-)
?? ???????? ???, ??? ? ???? ?????, ?????...
? ???????? - ????? ??? ?? ???????? ??????????????? ???????.

??????????? ?????? ????? ?????????,
??? ?? ??????? ??????? ???? ???????????
? ???? ?????? ???????? ?? ?????? ???????.
???? ?? ?? ?? ????? ?????? ???? ? ????,
???????? ???????
?? ?????????? ????? ??????? ? ???????,
??? ?????????? ????????????.

????? ?? ???? ??? ? ???? ???????????? ??????
???? ???? ?????? ???????? ?? ???????????,
? ?? ?? ?? ????? ?????.

??? ?????? ?? ??? ??????? ???????,
??? ???? ? ?? ?? ??????? ???? ??????? ???  ;)

Milice pa i mi smo samo ljudi, mora se ?ovek malo i našaliti..e sada...kao i svuda ima nas raznih i to zavisi od ?oveka i njegove širine a ne od foruma :D

...da bi zlo zavladalo dovoljno je da dobri ne rade ništa...
Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

marija

marija

Инвентар форума

• Члан
  • 5640 Поруке

????? каже:

:D :D :D

?? ??? ?? ?? ???? ?? ??????? .

?????? - ????? ? ??????? ?????? ??????.
???? ???? - ????/????.
???? ????? - ? ?????????? ?? ???? , ?? ????? ?? ????????? ???????.
?????? - ? ?????????? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ??? ?? ?????? ????? 15-?? ??.

:D ;) :D

meni dostavi recept za onaj deo kad nije post, dobro bi mi došlo 15tak kilograma, da ne vu?em cigle oi džepovima kad duva košava :D
Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Guest_свештеник Иван Цветковић_*

• Гости
Више пута сам поновио да  је идеја форума да ширимо радост. То је основно правило којем се владамо. Да људима који желе да осете дух и снагу заједнице, то овде и доживе, а онда када се  упознају са Православљем на прави начин постану и чланови Свете литургијске заједнице која води у вечни живот. С тим у вези, као нормални а не затворени људи  и хришћани, који су стали на врата Цркве, па нити улазе, нити другоме дају да уђу, дамо вама праве информације. Некад ће се до правих информација доћи и преко неких мало мање важних тема, али мислим да је то начин да људима покажемо ширину наше Свете Цркве која може да прими сва чеда, а најпре она заблудела, као наш небески Отац. А радост је тада веће него за 99 праведних.

Жељко

Жељко

Инвентар форума

• Теолог
  • 9316 Поруке

marija каже:

????? каже:

?? ??? ?? ?? ???? ?? ??????? .

?????? - ????? ? ??????? ?????? ??????.
???? ???? - ????/????.
???? ????? - ? ?????????? ?? ???? , ?? ????? ?? ????????? ???????.
?????? - ? ?????????? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ??? ?? ?????? ????? 15-?? ??.

meni dostavi recept za onaj deo kad nije post, dobro bi mi došlo 15tak kilograma, da ne vu?em cigle oi džepovima kad duva košava :D

???? ???? ???????, ????????? ?????? ?????? ???? ???? ???????? ??????? ???????.????? ???????? ?? ?? ????????.??? ???? ?
?????? .
???? ?????? ???? ???? ?? ????? ? ???.? ??? ???? ???? ???? ?? ????? ? ????.??????? ?????? ????? ????? , ???????? ?? ???? ?????? ? ????? ????? ????.????? ?????? ???? (??? ?? ????? , ?????? ?????? ?? ?? ???? ??????) ? ??? ??????? ??? ????.????? ?? ???.
?? ?? ??? ?? ????.
??????? ? ???? ???? ?? ???????? ?? ??????? ?? ????? ? ????? ?????? ??? ????, ?? ?????????? ??? ?? ??? ?????? ?? ?????.
? ??? ?? ????????.

? ??? ??? ???? ??????? .
???? ?? ?? ??????? ?? ???? ?? ?? ?????.
? ????? ????? ?? ?? ??????? ??????? ????????? ?? ?????????? ?? ??????????.
????????
Постављена слика
וְהַנָּחָשׁ הָיָה עָרוּם מִכֹּל חַיַּת הַשָּׂדֶה אֲשֶׁר עָשָׂה יְהוָה אֱלֹהִים

• Гости
Ух, ја бих баш волео да скинем једно 7-8 кила. Иначе ја сам "навучен" на леба. Нема ништа лепше од леба. Замисли, онако врућ, мек, па се све топи.
Да, више од хлеба волим нафору. Нема ништа лепше него кад после дељења остане још мало. Знате ли да је нафора много укуснија ако се тесто попари? Онда буде онако пријатно слаткаста.

marija

marija

Инвентар форума

• Члан
  • 5640 Поруке
Оче Бог вас благословио
људи, обични мирјани имају стотине питања на која траже одговор, објашњења...ретко се нађе неко ко жели да објасни на начин који је прихватљив и разумљив обичном вернику који није упознат са основама хришћанства и православља, углавном се наводе цитати из Светог Писма, а Ви, боље од мене, знате да када се нешто извуче из контекста може потпуно да промени смисао и сврху.

нама, теолошки необразованима, понекад треба као детету објаснити ;)

Што би рекао В.Јеротић

Voleti drugog čoveka znači i razumeti ga, a svakako i opraštati mu. Nije, doduše, lako voleti čoveka onakav kakav jeste, ali samo ako budemo u stanju da ga ne samo prihvatimo već da ga i zavolimo upravo onakav kakav jeste, podstaći ćemo ga da postane upravo onakav kakav može da bude.

Жељко

Жељко

Инвентар форума

• Теолог
  • 9316 Поруке

????????? ???? ????????? каже:

??, ?? ??? ??? ????? ?? ?????? ????? 7-8 ????. ????? ?? ??? "???????" ?? ????. ???? ????? ????? ?? ????. ???????, ????? ????, ???, ?? ?? ??? ????.
??, ???? ?? ????? ????? ??????. ???? ????? ????? ???? ??? ????? ?????? ?????? ??? ????. ????? ?? ?? ?? ?????? ????? ???????? ??? ?? ????? ??????? ???? ???? ????? ???????? ?????????.

?? ??? ?????? ?? ?? ???????? ?? ??????.

;)

Постављена слика

marija

marija

Инвентар форума

• Члан
  • 5640 Поруке
Ih ne možete vas dvojica doneti hleba kolko ja mogu pojesti ;)

more kad razvučem testo pa savijem zeljanicu, pa naseckam slaninice one domaće dimljene,uhh, uhh idem jopet nešto pregristi

nego žena baksuz pa se ne može ugojiti :D

Жељко

Жељко

Инвентар форума

• Теолог
  • 9316 Поруке

marija каже:

Ih ne možete vas dvojica doneti hleba kolko ja mogu pojesti :D

more kad razvu?em testo pa savijem zeljanicu, pa naseckam slaninice one doma?e dimljene,uhh, uhh idem jopet nešto pregristi

nego žena baksuz pa se ne može ugojiti ;)

???????? !  :D

????? ?? ?? ???? ? ?? ??????? ??? ???? ???????? ?? ?? ?? ????? ...

Постављена слика

marija

marija

Инвентар форума

• Члан
  • 5640 Поруке

????? каже:

marija каже:

Ih ne možete vas dvojica doneti hleba kolko ja mogu pojesti :D

more kad razvu?em testo pa savijem zeljanicu, pa naseckam slaninice one doma?e dimljene,uhh, uhh idem jopet nešto pregristi

nego žena baksuz pa se ne može ugojiti :D

???????? !  :D

????? ?? ?? ???? ? ?? ??????? ??? ???? ???????? ?? ?? ?? ????? ...

:D :D ;)

?ekala , ?ekala i odustala :)
neka mene vake kaka sam, znaš kakos se kaže..?uvaj se svojih želja, neke se mogu i ispuniti:D :D

Жељко

Жељко

Инвентар форума

• Теолог
  • 9316 Поруке
Е то се мени управо десило.

Ето баш смо се лепо упознали.

Постављена слика

Сличне Теме

Сличнa темa није пронађенa

1 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника

Alexa

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.