Мама Сузо, драго нам је да си са нама.
поздрав
Одговор May 26 2009 - 15:47
Одговор May 26 2009 - 15:56
?????? каже:
?????? ??? ?????!
???? ?? ?????, ?? ??? ??????...
?????? ?? ?? 27,5 :-)
?? ???????? ???, ??? ? ???? ?????, ?????...
? ???????? - ????? ??? ?? ???????? ??????????????? ???????.
??????????? ?????? ????? ?????????,
??? ?? ??????? ??????? ???? ???????????
? ???? ?????? ???????? ?? ?????? ???????.
???? ?? ?? ?? ????? ?????? ???? ? ????,
???????? ???????
?? ?????????? ????? ??????? ? ???????,
??? ?????????? ????????????.
????? ?? ???? ??? ? ???? ???????????? ??????
???? ???? ?????? ???????? ?? ???????????,
? ?? ?? ?? ????? ?????.
??? ?????? ?? ??? ??????? ???????,
??? ???? ? ?? ?? ??????? ???? ??????? ???
???? ?? ?????, ?? ??? ??????...
?????? ?? ?? 27,5 :-)
?? ???????? ???, ??? ? ???? ?????, ?????...
? ???????? - ????? ??? ?? ???????? ??????????????? ???????.
??????????? ?????? ????? ?????????,
??? ?? ??????? ??????? ???? ???????????
? ???? ?????? ???????? ?? ?????? ???????.
???? ?? ?? ?? ????? ?????? ???? ? ????,
???????? ???????
?? ?????????? ????? ??????? ? ???????,
??? ?????????? ????????????.
????? ?? ???? ??? ? ???? ???????????? ??????
???? ???? ?????? ???????? ?? ???????????,
? ?? ?? ?? ????? ?????.
??? ?????? ?? ??? ??????? ???????,
??? ???? ? ?? ?? ??????? ???? ??????? ???
Milice pa i mi smo samo ljudi, mora se ?ovek malo i našaliti..e sada...kao i svuda ima nas raznih i to zavisi od ?oveka i njegove širine a ne od foruma
...da bi zlo zavladalo dovoljno je da dobri ne rade ništa...
Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.
Одговор May 26 2009 - 15:58
????? каже:
?? ??? ?? ?? ???? ?? ??????? .
?????? - ????? ? ??????? ?????? ??????.
???? ???? - ????/????.
???? ????? - ? ?????????? ?? ???? , ?? ????? ?? ????????? ???????.
?????? - ? ?????????? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ??? ?? ?????? ????? 15-?? ??.
meni dostavi recept za onaj deo kad nije post, dobro bi mi došlo 15tak kilograma, da ne vu?em cigle oi džepovima kad duva košava
Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.
Guest_свештеник Иван Цветковић_*
Одговор May 26 2009 - 16:05
Више пута сам поновио да је идеја форума да ширимо радост. То је основно правило којем се владамо. Да људима који желе да осете дух и снагу заједнице, то овде и доживе, а онда када се упознају са Православљем на прави начин постану и чланови Свете литургијске заједнице која води у вечни живот. С тим у вези, као нормални а не затворени људи и хришћани, који су стали на врата Цркве, па нити улазе, нити другоме дају да уђу, дамо вама праве информације. Некад ће се до правих информација доћи и преко неких мало мање важних тема, али мислим да је то начин да људима покажемо ширину наше Свете Цркве која може да прими сва чеда, а најпре она заблудела, као наш небески Отац. А радост је тада веће него за 99 праведних.
Одговор May 26 2009 - 16:13
marija каже:
????? каже:
?? ??? ?? ?? ???? ?? ??????? .
?????? - ????? ? ??????? ?????? ??????.
???? ???? - ????/????.
???? ????? - ? ?????????? ?? ???? , ?? ????? ?? ????????? ???????.
?????? - ? ?????????? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ??? ?? ?????? ????? 15-?? ??.
meni dostavi recept za onaj deo kad nije post, dobro bi mi došlo 15tak kilograma, da ne vu?em cigle oi džepovima kad duva košava
???? ???? ???????, ????????? ?????? ?????? ???? ???? ???????? ??????? ???????.????? ???????? ?? ?? ????????.??? ???? ?
?????? .
???? ?????? ???? ???? ?? ????? ? ???.? ??? ???? ???? ???? ?? ????? ? ????.??????? ?????? ????? ????? , ???????? ?? ???? ?????? ? ????? ????? ????.????? ?????? ???? (??? ?? ????? , ?????? ?????? ?? ?? ???? ??????) ? ??? ??????? ??? ????.????? ?? ???.
?? ?? ??? ?? ????.
??????? ? ???? ???? ?? ???????? ?? ??????? ?? ????? ? ????? ?????? ??? ????, ?? ?????????? ??? ?? ??? ?????? ?? ?????.
? ??? ?? ????????.
? ??? ??? ???? ??????? .
???? ?? ?? ??????? ?? ???? ?? ?? ?????.
? ????? ????? ?? ?? ??????? ??????? ????????? ?? ?????????? ?? ??????????.
????????
Одговор May 26 2009 - 16:23
Ух, ја бих баш волео да скинем једно 7-8 кила. Иначе ја сам "навучен" на леба. Нема ништа лепше од леба. Замисли, онако врућ, мек, па се све топи.
Да, више од хлеба волим нафору. Нема ништа лепше него кад после дељења остане још мало. Знате ли да је нафора много укуснија ако се тесто попари? Онда буде онако пријатно слаткаста.
Да, више од хлеба волим нафору. Нема ништа лепше него кад после дељења остане још мало. Знате ли да је нафора много укуснија ако се тесто попари? Онда буде онако пријатно слаткаста.
Одговор May 26 2009 - 16:24
Оче Бог вас благословио
људи, обични мирјани имају стотине питања на која траже одговор, објашњења...ретко се нађе неко ко жели да објасни на начин који је прихватљив и разумљив обичном вернику који није упознат са основама хришћанства и православља, углавном се наводе цитати из Светог Писма, а Ви, боље од мене, знате да када се нешто извуче из контекста може потпуно да промени смисао и сврху.
нама, теолошки необразованима, понекад треба као детету објаснити
Што би рекао В.Јеротић
Voleti drugog čoveka znači i razumeti ga, a svakako i opraštati mu. Nije, doduše, lako voleti čoveka onakav kakav jeste, ali samo ako budemo u stanju da ga ne samo prihvatimo već da ga i zavolimo upravo onakav kakav jeste, podstaći ćemo ga da postane upravo onakav kakav može da bude.
људи, обични мирјани имају стотине питања на која траже одговор, објашњења...ретко се нађе неко ко жели да објасни на начин који је прихватљив и разумљив обичном вернику који није упознат са основама хришћанства и православља, углавном се наводе цитати из Светог Писма, а Ви, боље од мене, знате да када се нешто извуче из контекста може потпуно да промени смисао и сврху.
нама, теолошки необразованима, понекад треба као детету објаснити
Што би рекао В.Јеротић
Voleti drugog čoveka znači i razumeti ga, a svakako i opraštati mu. Nije, doduše, lako voleti čoveka onakav kakav jeste, ali samo ako budemo u stanju da ga ne samo prihvatimo već da ga i zavolimo upravo onakav kakav jeste, podstaći ćemo ga da postane upravo onakav kakav može da bude.
Одговор May 26 2009 - 16:26
????????? ???? ????????? каже:
??, ?? ??? ??? ????? ?? ?????? ????? 7-8 ????. ????? ?? ??? "???????" ?? ????. ???? ????? ????? ?? ????. ???????, ????? ????, ???, ?? ?? ??? ????.
??, ???? ?? ????? ????? ??????. ???? ????? ????? ???? ??? ????? ?????? ?????? ??? ????. ????? ?? ?? ?? ?????? ????? ???????? ??? ?? ????? ??????? ???? ???? ????? ???????? ?????????.
??, ???? ?? ????? ????? ??????. ???? ????? ????? ???? ??? ????? ?????? ?????? ??? ????. ????? ?? ?? ?? ?????? ????? ???????? ??? ?? ????? ??????? ???? ???? ????? ???????? ?????????.
?? ??? ?????? ?? ?? ???????? ?? ??????.
Одговор May 26 2009 - 16:27
Ih ne možete vas dvojica doneti hleba kolko ja mogu pojesti 
more kad razvučem testo pa savijem zeljanicu, pa naseckam slaninice one domaće dimljene,uhh, uhh idem jopet nešto pregristi
nego žena baksuz pa se ne može ugojiti
more kad razvučem testo pa savijem zeljanicu, pa naseckam slaninice one domaće dimljene,uhh, uhh idem jopet nešto pregristi
Одговор May 26 2009 - 16:30
marija каже:
more kad razvu?em testo pa savijem zeljanicu, pa naseckam slaninice one doma?e dimljene,uhh, uhh idem jopet nešto pregristi
more kad razvu?em testo pa savijem zeljanicu, pa naseckam slaninice one doma?e dimljene,uhh, uhh idem jopet nešto pregristi
???????? !
????? ?? ?? ???? ? ?? ??????? ??? ???? ???????? ?? ?? ?? ????? ...
Одговор May 26 2009 - 16:32
????? каже:
marija каже:
???????? !
????? ?? ?? ???? ? ?? ??????? ??? ???? ???????? ?? ?? ?? ????? ...
?ekala , ?ekala i odustala
neka mene vake kaka sam, znaš kakos se kaže..?uvaj se svojih želja, neke se mogu i ispuniti:D
Одговор May 26 2009 - 16:35
Сличне Теме
1 Корисник (а) чита ову тему
0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника
-
Alexa

Пријавите се »
Региструј се

Назад на врх