Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

Упознајмо се - представимо се

* * * * * 3 Гласови

• Please log in to reply
3266 одговор(а) на ову тему

Martirije

Martirije

Инвентар форума

• ГЛОБАЛНИ МОДЕРАТОР
  • 35585 Поруке

Погледај порукуMartirije, за May 07 2012 - 21:39, каже:

Свима новопридошлима smajolik78

Мученик Твој Господе, Валерије , у страдању своме је примио непропадљиви венац, од Тебе Бога нашега, јер имајући помоћ Твоју мучитеље победи, а разори и немоћну дрскост демона: Његовим молитвама спаси душе наше.

Постављена слика

JelenaLela

JelenaLela

Тек дошaо/ла

• Члан
  • Pip____
  • 5 Поруке

Погледај порукуРатко С., за May 20 2012 - 14:04, каже:

Мало си ти то грубо упаковао. Сутра ако ти паднеш у депресију неко ће да каже - пф, себичњак...

Oprostićete mi, jer znam da od ovog nikom neće biti bolje, ali moram da kažem reč- dve. Depresija je jaaaaaaaaaakooooo gadna. Dešava se i kad na oko, nema ni najmanjeg razloga za tako nešto i onda te svi osuđuju, a ti se osećaš kao da si udario u zid. Bolno. I to tako traje... odeš u crkvu, isplačeš se ko čovek, bude ti bolje, vratiš se doma, a ono- na zapadu ništa novo... I znaš da je očajanje greh, i znaš da će biti dobro, i znaš da Gospod uvek pomogne, ali ti si zapeo, pa zapeo. A kad vidiš koliko ljudima je zaista teško, bude te stid, ali ni malo lakše. ALI kako neko mudro :0104cheesy: reče- 'Ja ZNAM da će biti dobro, samo treba da počnem da verujem u to!' :0104cheesy: Imajmo vere...

Спутник

Спутник

Ту је, мало гледа-мало пише

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 60 Поруке
Драга сестра Јелена!
То што ти зовеш депресија је можда само пролећни умор. У сваком случају сам сигуран да је пролазно. Има једна лепа изрека: „У срцу сваке зиме лежи предак пролећа и иза вела сваке ноћи крије се насмејана зора“. У Светом Писму пише: „Ја се молим за тебе, да твоје вера не престане...“
Желим ти свако добро!

OMNIA AD MAIOREM DEI GLORIAM

Сличне Теме

Сличнa темa није пронађенa

1 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 1 посетилаца, 0 скривених корисника

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.