Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

Шта тренутно читате? - препоруке

- - - - -

• Please log in to reply
1126 одговор(а) на ову тему

vinston

vinston

Наш човек

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 682 Поруке

deda каже:

vinston каже:

Krenuh Dostojevskog "Bele noci"

??... ???? ????...   ?????? ???? ????? ?????...    ????? ???? ???????? ?? ???? ?? ?? ?????... 
????, ???????? ???????? ? ????? ?????...........                 .......

Verujem 0102_laugh

neka Lazarice, kod mene po obichaju biva da prvo odgledam film pa onda vidim po kojoj knjizi je radjen :drugarstvo:
tako da znam kraj, ali opet jeshe kada su slova na papiru maher
Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

karadjordje

karadjordje

Не мисли да оде

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 4027 Поруке
  • Локација :Подгорица

deda каже:

vinston каже:

Krenuh Dostojevskog "Bele noci"

??... ???? ????...   ?????? ???? ????? ?????...    ????? ???? ???????? ?? ???? ?? ?? ?????... 
????, ???????? ???????? ? ????? ?????...........                 .......

???????? ???????? ?? ????? ?? ???????????????? ? ?????????????? ? ???????? ???? ??? ????? ????????.?? ???????? ?? ?? ???? ????? ?????????? ? ?????.

??? ??? ?? ????????? ?? ???????????? ???????-????????  0104_cheesy

marija

marija

Инвентар форума

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 5640 Поруке
možda je tako i bolje vins, kad pročitam prvo knjigu onda se obično razočaram dok gledam film joooj
Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

vinston

vinston

Наш човек

• Члан
  • 682 Поруке

???????? каже:

možda je tako i bolje vins, kad pro?itam prvo knjigu onda se obi?no razo?aram dok gledam film joooj

e vidish u tom sluchaju film posmatram kao film. jer on nikada nece moci da dochara pishcheve rechiti. Jer kada chitamo knjigu imamo mogucnost da sami konstruishemo likove, mimiku, njihovo ponashanje, predeo i sve ostalo, dok ti je na platnu dato onako kako je reditelj zamislio. Zato uvek te dve umetnosti treba odvojeno posmatrati. Mada jedna od boljih ako ne i najboljih ekranizacija knjiga su bili filmovi Stenlija Kubrika" Lolita" i Stivena Daldrija "Chitach"!
Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

marija

marija

Инвентар форума

• Члан
  • 5640 Поруке

vinston каже:

???????? каже:

možda je tako i bolje vins, kad pro?itam prvo knjigu onda se obi?no razo?aram dok gledam film joooj

e vidish u tom sluchaju film posmatram kao film. jer on nikada nece moci da dochara pishcheve rechiti. Jer kada chitamo knjigu imamo mogucnost da sami konstruishemo likove, mimiku, njihovo ponashanje, predeo i sve ostalo, dok ti je na platnu dato onako kako je reditelj zamislio. Zato uvek te dve umetnosti treba odvojeno posmatrati. Mada jedna od boljih ako ne i najboljih ekranizacija knjiga su bili filmovi Stenlija Kubrika" Lolita" i Stivena Daldrija "Chitach"!

po Šlinkovoj knjizi ?ita???!!
nisam znala da je snimljen film...knjiga me je...

Lolita, da, slažem se
Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

vinston

vinston

Наш човек

• Члан
  • 682 Поруке
da, da po Shlinkovoj (Bernard) knjizi...
Mene nije toliko pomerila knjiga, a ni film iskren da budem. Prvo sam prochitao knjigu jer sam video da se sprema projekcija na festu pa sam brze bolje nashao na polici u sobi joooj
Valjda je pricah bliza zenama, shta znam...

marija

marija

Инвентар форума

• Члан
  • 5640 Поруке
dođoh u Hrvatsku da mi ruke dopadne knjiga" Sveta Gora i svetogorci" - Starac Pajsije Svetogorac  0409_feel

čudni su i neispitani putevi Gospodnji srcee

karadjordje

karadjordje

Не мисли да оде

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 4027 Поруке
  • Локација :Подгорица
Данте Алигијери-Божанствена комедија
Ђулио Леони-Завјера Трећег Неба

Tanja

Tanja

Наш човек

• Члан
  • 837 Поруке
  • Локација :Београд
Opet " Razgovori stranika sa duhovnim ocem "  0104_cheesy
Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова,
који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Литургији!
Цена: 770,оо дин (+ ПТТ) Одобравамо и попуст на веће количине.
www.liturgija.net  или  +381 (0)63 839 6761

w.a.mozart

w.a.mozart

Smatram da je smeh jedna od najozbiljnijih stvari

• Теолог
  • 15640 Поруке
  • Локација :1756.-1791.
how to be a brit-george mikes

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

Posted Image

Guest_Izida_*

Guest_Izida_*
  • Гости
Nedavno sam zavrsila "Svetlonosac-vladika Danilo Krstic" od mati Makarije.Sjajna je!!!
Juce sam pocela "Kakve su ti misli takav ti je zivot" ,pouke oca Tadeja.Dopada mi se.Licno mislim da se mnogo mudrosti krije iza samog naslova.
Recimo,kad ja u bitku krenem s namerom da je dobijem,pa sta mi Bog da,uvek pobedim!Exempli causa,na ispit ili na prvi sastanak...

joooj  starece  starece

Александар Милојков

Александар Милојков

Александар Милојков, теолог

• АДМИНИСТРАТОР
  • 10504 Поруке
  • Локација :Београд
Историја СПЦ, Ђоко Слијепчевић
Српске династије, Веселиновић-Љушић
Историја Цркве, Болотов

Дакле, тренутно сам јако историјски расположен confused
"Само оне, који су слепи за све од Бога ниже, Господ умудрује; показујући им оно што је од свега светије."

Свети Максим Исповедник

Сличне Теме

0 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.