Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

Шале

* * * * * 3 Гласови

• Please log in to reply
3447 одговор(а) на ову тему

Isak Njutn

Isak Njutn

Интересује се

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 111 Поруке
Постављена слика

Мара

Мара

Интересује се

• Члан
  • 307 Поруке
  • Локација :Косово

Дневник тек удате жене

Понедељак

Ево завршио се медени месец и сместили смо се у наш нови дом. Веома је забавно кувати за Тому. Данас сам направила предиван колач по рецепту: "Умутите 12 јаја одвојено". Али како нисам имала довољно посуда, морала сам позајмити неколико из суседства да бих умутила сва та јаја. Колач је испао супер.

Уторак

Тома је за вечеру желео воћну салату. У рецепту је писало: "Послужите без ичега", па сам скинула одећу. Али, Тома је довео пријатеља на вечеру - никад нисам видила тако зачуђена лица.

Среда

Одлучила сам данас да послужим рижу по рецепту који гласи овако: "Потребно је добро прање пре стављања риже у кипућу воду". Угрејала сам воду, окупала се, па тек онда ставила рижу да се кува. Укус од тога није био бољи, али кад кажу...

Четвртак

Данас је Тома тражио салату. Пробала сам рецепт који гласи: "Исецкајте све састојке и онда поспите по листовима зелене салате пре него што послужите". Морала сам отрчати до маминог врта. Посула сам састојке по листовима салате и чекала ту сат времена да је пас не би појео. Тома је навратио и питао да ли се осећам добро. Питам се зашто!?

Петак

Тома је данас био у куповини и донео пиле. Замолио ме је да га средим за недељу. Нисам била сигурна како се кокоши облаче недељом, али сам нашла преслатку хаљиницу и мале ципелице. Изгледала је дивно, али је Тома, када ју је видео изашао из кухиње бројећи до 10. Није ми јасно зашто, пошто сам већ знала да он уме да броји.

Субота

Данас су Томини родитељи дошли на вечеру. Хтела сам да направим печење, али смо у фрижидеру имали само хамбургер. Ставила сам га у рерну и подесила контроле на печење. Мора да нешто није у реду са пећницом, јер је на крају печења опет испао хамбургер! Тома није био баш сретан, али једва чекам сутрашњи дан, да му скувам неко ново јело...
sHa_sarcasticlol

Мара

Мара

Интересује се

• Члан
  • 307 Поруке

Предбрачни уговор

Члан 1
Гледање серијског програма дозвољено је само у репризном термину и то под условом да је тај термин између 2:00 и 5:00 часова по средњеевропском времену. Тон није дозвољен.

Члан 2
Гледање ријалити шоу програма није дозвољено ни у главном ни у репризном термину, јер контаминира мозак што може имати несагледиве последице по даљи заједнички живот.

Члан 3
Мир и тишина током гледања фудбалске утакмице је од виталног значаја за мир и тишину у кући. У том периоду улазак другарица у кућу је најстроже забрањен, јер њих пар генерише већу буку него 50 000 пијаних Турака на дербију Фенер - Галата.

Члан 4
Током гледања ТВ-а, сасвим је нормално држати ноге на столу.

Члан 5
Телефонски разговори уколико трају краће од 10 минута одржавају се у просторији у којој ја у том тренутку не егзистирам. Уколико су дужи од 10 минута одржавају се на тераси.

Члан 6
Мрвице ће бити очишћене касније.

Члан 7
Гаће и чарапе ће бити склоњене сутра.

Члан 8
Две ракије пре ручка и једно пиво после су традиционалан ритуал у мојој породици и као такви су неизоставни. Два пива пред спавање нису ритуал, али су такође неизоствни.

Члан 9
Ручак куваш ти. Гаће переш ти. Пеглаш ти. Кућу чистиш ти. Ја цепам дрва, уносим угаљ, отварам тегле, убијам бубе и пребијам потенцијалне провалнике. Можемо и да се заменимо ако мислиш да можеш савладати 10 метара чворнате букве и пијаног азиланта који је дошао по Тики бојлер да га уваља за још пајда.

Члан 10
Кисели купус не смрди и ставља се сваке године.

Члан 11
Кум у кући је пожељан к'о хуманитарна помоћ у Сомалији.

Члан 12
Набавка било каквог патуљастог кера коме се зими облаче џемпери и стављају капе да не добије бронхитис или упалу јајника је непремостив атак на углед и достојанство породице.

Члан 13
Сину име дајем ја! Ћерки можеш ти, а може и сама себи кад порасте да одабере неко, свеједно ћу је звати "сине".

Члан 14
Син се од рођења облачи као мушко. Од розе гардеробе неће имати ни портиклу.

Члан 15
Инцидент у виду доласка твојих родитеља сме се одиграти само на дечије рођендане и у случају породичне трагедије неслућених размера. Њихов ненајављен долазак је незамислив.

Члан 16
Ако смо обоје у колима, возим искључиво ја. Ако смо обоје у колима, ти си трезна, а ја пијан, опет возим ја.

Члан 17
Друштво је институција. Зато постоји обавеза да бар једном недељно са њима посетим кафану. Ти такође имаш обавезу да бар једном недељно са било ким одеш било где, како бисмо произвели још један дан недељно у ком нисмо заједно.

Члан 18
На весељима као што су славе, свадбе, бабине и свињокољи није срамота пити. Срамота је не пити. Стога, може се десити рецимо да упуцам хармоникаша у колено...

Члан 19
Сексуални односи се упражњавају не чешће од три пута недељно. Кад деца крену у школу упражњавају се само кад добију пет на писменом. Кад крену на факултет упражњавају се само кад дипломирају.

С љубављу, твој драги будући муж!!!

:nene: 4chsmu1

Мара

Мара

Интересује се

• Члан
  • 307 Поруке
Улази Драган у кафић и види једно убаво девојче куде седи само. Прилази гу он.
- Ћао, ћао ја сам Драган.
- Ћао ја сам Милена.
- А од куде си мори Миленче ?
- Е, па, ај погоди.
- Ма, не знам, не ми пада ништа на памет.
- Ај ће ти помогнем, прво слово И.
Драганче се још мисли.
- Вика она даље друго слово З.
Драганче се изнервира па вика
- Ајде бе не ме завлачи кажи одокле си ?
- Пали из Вртогош бе.

4chsmu1

Сличне Теме

1 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 1 посетилаца, 0 скривених корисника

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.