Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

Потребна ми је Ваша молитвена подршка САДА

- - - - -

• Please log in to reply
1789 одговор(а) на ову тему

Guest_свештеник Иван_*

Guest_свештеник Иван_*
  • Гости

Цитат

Данас се упокојио мој деда Славко,па помените Га барем вечерас у вашим молитвама 0442_feel
Да га помене Господ Бог у Царству Небеском.

shalom777

shalom777

Дуго је са нама

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 1478 Поруке

Цитат

Данас се упокојио мој деда Славко,па помените Га барем вечерас у вашим молитвама 0442_feel

Primi saucesce.... Carstvo mu Nebesko.

Зорица екс Милева

Зорица екс Милева

Зорица

• почасни модератор
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 6430 Поруке
Господ нека рашири руке раби својој Миленки, која је умрла синоћ. Нека је прими у своје наручје и опрости јој сагрешења њена. Помените браћо и сестре  0110_hahaha

Posted Image

Posted Image

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Guest_Оливера_*

Guest_Оливера_*
  • Гости

Цитат

Господ нека рашири руке раби својој Миленки, која је умрла синоћ. Нека је прими у своје наручје и опрости јој сагрешења њена. Помените браћо и сестре  0110_hahaha

Саучешће, Милева...

Зорица екс Милева

Зорица екс Милева

Зорица

• почасни модератор
  • 6430 Поруке
Хвала, није ми била ближи род, али ето познавала сам њену сестру. Практично је била и гладна, и жедна, и болесна од епилепсије, чак јој је и сок био привилегија, остављена од свих, практично напуштена од цијелог свијета, на жалост живјела је у Вишеграду, јако далеко од мене и мојих. Ето, Бог прекрати њене муке, надам се да ће се сада веселити у Рају. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Posted Image

Posted Image

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Весна

Весна

Интересује се

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 161 Поруке

Цитат

Данас се упокојио мој деда Славко,па помените Га барем вечерас у вашим молитвама :)

Бог да му душу прости...

Весна

Весна

Интересује се

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 161 Поруке

Цитат

Хвала, није ми била ближи род, али ето познавала сам њену сестру. Практично је била и гладна, и жедна, и болесна од епилепсије, чак јој је и сок био привилегија, остављена од свих, практично напуштена од цијелог свијета, на жалост живјела је у Вишеграду, јако далеко од мене и мојих. Ето, Бог прекрати њене муке, надам се да ће се сада веселити у Рају. :) klapklap klapklap

Бог да јој душу прости...

Аљонка

Аљонка

Дуго је са нама

• Члан
  • 2298 Поруке

Цитат

Данас се упокојио мој деда Славко,па помените Га барем вечерас у вашим молитвама :)

Pokoj mu dusi... i moje saucesce...

Аљонка

Аљонка

Дуго је са нама

• Члан
  • 2298 Поруке

Цитат

Господ нека рашири руке раби својој Миленки, која је умрла синоћ. Нека је прими у своје наручје и опрости јој сагрешења њена. Помените браћо и сестре  :)

Bog da joj dusu prosti...

JESSY

JESSY

Дуго је са нама

• Члан
  • 1727 Поруке
  • Локација :Београд
Molim vas, pomolite se za zdravlje moje prijateljice Draginje koja je ostala bez cerke pre par godina i od tada je veoma bolesna.Neka bi joj Gospod dao jacinu, hrabrost i zdravlje da dostojanstveno provede ostatak svog zemnog zivota!
''Христос нам није обећао срећу, већ блаженство. Срећа је ствар овога света, али она није у нашим рукама.''
патријарх Павле

Зорица екс Милева

Зорица екс Милева

Зорица

• почасни модератор
  • 6430 Поруке

Цитат

Molim vas, pomolite se za zdravlje moje prijateljice Draginje koja je ostala bez cerke pre par godina i od tada je veoma bolesna.Neka bi joj Gospod dao jacinu, hrabrost i zdravlje da dostojanstveno provede ostatak svog zemnog zivota!

Нека јој Бог подари здравља, спокоја и мира, да свој крст лакше носи, да се утјеши, свако добро од Бога теби и њој.

Хвала Аљонки и Весни.

Posted Image

Posted Image

JESSY

JESSY

Дуго је са нама

• Члан
  • 1727 Поруке
  • Локација :Београд
Hvala Mileva
''Христос нам није обећао срећу, већ блаженство. Срећа је ствар овога света, али она није у нашим рукама.''
патријарх Павле

Сличне Теме

0 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.