Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

Долазите ли сутра на (у) Литургију?

• Please log in to reply
676 одговор(а) на ову тему

Guest_свештеник Иван_*

Guest_свештеник Иван_*
  • Гости
Што пре да се уради грејање у цркви.

Ведран Лепир

Ведран Лепир

Интересује се

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 170 Поруке
  • Локација :Прњавор
Одох сутра у манастир Бишњу

Постављена слика
Хроничар свакодневнице

Жика

Жика

Наш човек

• Теолог
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 512 Поруке
Био данас и ако Бог да ићу сутра.У праву сте,у Цркви је баш хладно.

Guest_свештеник Иван_*

Guest_свештеник Иван_*
  • Гости
Прво што сам уради по доласку на парохију је био пут и грејање. Да немам ту могућност, убацио бих шпорет на дрва.

Жика

Жика

Наш човек

• Теолог
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 512 Поруке

Цитат

Прво што сам уради по доласку на парохију је био пут и грејање. Да немам ту могућност, убацио бих шпорет на дрва.

Свака част!

Booba

Booba

Дуго је са нама

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 1017 Поруке
  • Локација :Параћин
идемо, идемо...и то у Манастир Раваница! 0409_feel
јутрос смо ишли у Манастир Покрова Пресвете Богородице у Лешју. МОј муж је, Богу хвала на томе, почео чешће да иде на Литургију. 6 и по година сам чекала тај тренутак! Раније је увек било: " Па ишли смо прошле недеље у цркву, зашто морамо и сад?" А данас је сам казао:" Данас је било дивно у Лешју, али ја бих сутра у Раваницу. Хоћеш?"
319.gif 319.gif 319.gif
Постављена слика
Постављена слика

Guest_свештеник Иван_*

Guest_свештеник Иван_*
  • Гости

Цитат

идемо, идемо...и то у Манастир Раваница! 0409_feel
јутрос смо ишли у Манастир Покрова Пресвете Богородице у Лешју. МОј муж је, Богу хвала на томе, почео чешће да иде на Литургију. 6 и по година сам чекала тај тренутак! Раније је увек било: " Па ишли смо прошле недеље у цркву, зашто морамо и сад?" А данас је сам казао:" Данас је било дивно у Лешју, али ја бих сутра у Раваницу. Хоћеш?"
319.gif 319.gif 319.gif
Ето, слава Богу

pokajnik83

pokajnik83

Дуго је са нама

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 2534 Поруке
  • Локација :BGD

Цитат

идемо, идемо...и то у Манастир Раваница! 319.gif
319.gif 319.gif 319.gif

319.gif  319.gif  0409_feel
И данас, кад дође до последњег боја,
Неозарен старог ореола сјајем,
Ја ћу дати живот, отаџбино моја,
Знајући шта дајем и зашто га дајем.
Постављена слика

Вера

Вера

Ту је, мало гледа-мало пише

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 83 Поруке

Цитат

Tesko da cu moci,dvoje sitne dece ,dok se nahrane,spreme,ode voz.A sta biste na mom mestu:nasa crkva nema apsolutno nikakvo grejanje,bas sam setala cerkicu prosle nedelje u toku dana,pa smo svratile,kao frizider je.Lako za nas matore,ali prema deci to nije humano.Secam se pevanja u horu po toj hladnoci,pa sve se grlo stegne,jedva se glas pusta,para izlazi iz usta.Mozda ce neko reci da mi Vera nije jaka,verovatno nije,ali stvarno nije zgodno.Jos ce biti masovnog pricescivanja,pa se onda otvore i bocna vrata ,duva promaja samo tako...A nedostaje mi Sluzba,osecam,ali mala deca to ne mogu da izdrze,zaista.

Јоој, то је и мени велики проблем. Бебу сам само за Божић водила на Литургију и тада се причестио. Недељом (и празницима) идемо муж и ја на смену - једне недеље он, једне ја. Једва чекам лепше време, па да можемо сви заједно. За децу је јако битно да од најранијих дана одлазе у храм, да би се навикли... Пролећеее, долазиии! 0409_feel
Постављена слика
com

Милан Меденица :)

ко је напустио Бога, тај се строжије држи вере у морал.

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 25791 Поруке
  • Локација :Београд

Цитат

ПА имам "само" 49 година  klapklap
извини још једном, ја стекох утисак да си старији, због унука и то  klapklap klapklap  :cheesy2:

• Члан
  • 25791 Поруке

Цитат

Tesko da cu moci,dvoje sitne dece ,dok se nahrane,spreme,ode voz.A sta biste na mom mestu:nasa crkva nema apsolutno nikakvo grejanje,bas sam setala cerkicu prosle nedelje u toku dana,pa smo svratile,kao frizider je.Lako za nas matore,ali prema deci to nije humano.Secam se pevanja u horu po toj hladnoci,pa sve se grlo stegne,jedva se glas pusta,para izlazi iz usta.Mozda ce neko reci da mi Vera nije jaka,verovatno nije,ali stvarno nije zgodno.Jos ce biti masovnog pricescivanja,pa se onda otvore i bocna vrata ,duva promaja samo tako...A nedostaje mi Sluzba,osecam,ali mala deca to ne mogu da izdrze,zaista.
па договори се са свештеником да их доведеш само на причешћивање ако треба, или дођите касније па мало останете пред причест ...
тако ради једна породица код мене у цркви  :cheesy2:

• Члан
  • 25791 Поруке

Цитат

идемо, идемо...и то у Манастир Раваница! klapklap
319.gif 319.gif 319.gif
ОООООООООООООООООО лепотееееееееееее  319.gif 319.gif 319.gif
ја сам хтео да паднем у несвест два пута: три године после мене мајка ми се крстила, а 7 година после ње и отац, његова садашња жена и њихово дете у тројном крштењу  klapklap klapklap klapklap

не посустај, за њим ће још хтети да их приведеш  :cheesy2:

0 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.