Пређи на везу


- КАНА ГАЛИЛЕЈСКА - Упознавање ради хришћанског брака на ЖРУ- пријавите се!


кликните и погледајте који нам је рејтинг

* * * * * 1 Гласови

Братски састанак - форум православног свештенства!


  • Закључај тему Ова тема је закључана
4 одговор(а) на ову тему

#1 Guest_- . . .-_*

Guest_- . . .-_*
  • Гости

Одговор May 14 2012 - 20:19

ivOQgh6LEZEYT.jpg

Драги пријатељи,

наша Администрација са радошћу жели да Вас обавести да смо формирали нови форум "Братски састанак" који ће бити затвореног типа и намењен је православном свештенству које користи интернет.

Ово је сада једино место где свештеници могу да се друже, упознају, размењују искуства, деле муке и радости са својом браћом свештеницима, траже савет, дају савете млађој браћи, помоћ око промоција парохијских пројеката, донација... итд...


Форум је затвореног типа и њему могу да приступе сви православни канонски свештеници, ђакони, јеромонаси и јерођакони.

Да би свештеник приступио овом подфоруму потребно је да на мејл urednik@pouke.org достави:
 

Име и презиме, чин


име на форуму и мејл адресу са којом сте пријављени


година рођења,


епархија,


где службује,


број телефона


мејл


ако има скајп или фејсбук профил


______________

све те податке послати на мејл urednik@pouke.org и у најкраћем временском року се добија приступ овом форуму. Он се налази одмах испод најновијих порука на форуму и лако га је наћи. Такође, податке можете послати и било којем Администратору ЖРУ-а (обележени су црвеном бојом )

На форуму Поуке.орг и подфоруму "Братски састанак" није обавезно пријављивање са правим именом и презименом, али јесте пожељно. Опет, то је остављено на Вашу слободу.


Ваши лични подаци су заштићени и не деле се никоме већ се користе само за идентификацију. Администрација ће Вас по приспелим подацима контактирати и после провере тачности дати приступ.Желимо свој браћи свештеницима и ђаконима, свештеномонасима... пријатне тренутке на "Братском састанку"Ваш админ тимПРОМЕНИТЕ СКИН, ПРЕУЗМИТЕ ANDROID I IOS МОБИЛНУ АПЛИКАЦИЈУ И ЧЕТ ФОРУМА ЖРУ ПОТПУНО БЕСПЛАТНО!


baner akademija oxford
how do i print screenОставите Ваш коментар преко Фејсбука

#2 Guest_- . . .-_*

Guest_- . . .-_*
  • Гости

Одговор May 14 2012 - 20:21

Молимо све наше чланове да обавесте своје свештенике који користе интернет да се обавезно одазову и учлане. Такође и сву браћу свештенике који већ користе Поуке.орг да пошаљу тикет на мејл и добију приступ, као и да обавесте своју браћу свешштенике, супарохе, сабраћу... да се коначно на интеренту појавило место где свештеници могу слободно да комуницирају , друже, помажу...

#3 Ignjatije

Ignjatije

    Против догматизма и незнања

  • Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 11810 Поруке

Одговор May 14 2012 - 20:23

Da li cemo mi parohijani moci makar da citamo sta se pise ?

#4 Guest_- . . .-_*

Guest_- . . .-_*
  • Гости

Одговор May 14 2012 - 20:27

Па не. Онда не би био братски састанак свештенства :) У томе је ствар.

Ово је начин да нашу браћу и оце заинтересујемо мало за овакав вид комуникације. Ту смо да се и ми свештеници мало дружимо и опустимо а уједно и мало боље упознамо.

Већ постоји форум Студената теологије који је исто затвореног типа, те овај није новост, али јесте новост што ћемо коначно свештенству омогућити нешто овакоп корисно и добро.

#5 Guest_- . . .-_*

Guest_- . . .-_*
  • Гости

Одговор May 15 2012 - 17:06

Молимо све православне чланове да слободно препоруче својим свештеницима и ђаконима овај форум за свештенство. Ту смо да им помогнемо око свих нејасноћа. Такође, молимо свештенике који су већ чланови или прате форум да га препоруче својим парохијанима те да, када имају времена прегледају форум и пронађу оно што им је занимљиво. Има толико тога да ће им требати бар три године да га ишчитају :)


Још једном добродшли драги гости.. сти...сти...


0 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника