Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

Видео предавање, Пост- од Адама до савременог човека (прота Милорад Голијан) 27. 02. у 21:00

- - - - -

• Please log in to reply
27 одговор(а) на ову тему

Иван Цветковић

Иван Цветковић

само једну струју горим

• САЈТ АДМИНИСТРАТОР
  • 9028 Поруке
  • Локација :Дубоооока
Драги пријатељи,

Наш прота Милорад Голијан ће у понедељак, првог дана Великог васкршњег поста да нам одржи једно веома занимљиво предавање, баш онако како то Прота зна и то на тему:

Пост- од Адама до савременог човека

Као што и пише у наслову теме а и на банеру, предавање почиње у 21:00 у понедељак 27. фебруара.

Наравно, предавање ће се директно преносити на форуму ЖРУ, на насловној страници форума.

Ако желите да постављате питања у вези поста и све што вас занима о вери и животу слободно можете поставити овде на теми или директно на предавању, с тим што је потребно да будете пријављени са на сајту Stickam.com

Предавање се држи на познатој адреси нашег видео канала

http://www.stickam.com/pouke

Ако имaте неке недоумице, слободно питајте овде.

Ваш zru тим.

Ев једног видео снимка са Протом Милорадом, за оне који не знају о коме се ради. Иначе, на велику жалост наш драги Прота је дуже време слеп, али му је зато отворен један нови духовни вид, а у то ћете се и сами уверити:

Иван Цветковић

Иван Цветковић

само једну струју горим

• САЈТ АДМИНИСТРАТОР
  • 9028 Поруке
За оне који не знају:

За праћење предавања је потребно да имате САМО звучнике и мало бољу интернет конекцију. Ништа више.

PD

PD

Дуго је са нама

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 1045 Поруке
  • Локација :Canada
.hvala.
My wish for you
Be with God-and may God be with you!

И.стојковић

И.стојковић

Дуго је са нама

• ГЛОБАЛНИ МОДЕРАТОР
  • 2613 Поруке

Погледај порукуPD, за February 23 2012 - 00:23, каже:

.hvala.

...и од мене :)
"Прости верник"
Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.
http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Предрагзр

Предрагзр

Тек дошaо/ла

• Теолог
  • Pip____
  • 2 Поруке
.hvala.

Анастасија

Анастасија

Laza,duševna oaza.

• АДМИНИСТРАТОР
  • 20850 Поруке
  • Локација :بلغراد
Prota ponovo sa nama :) Prošlo predavanje je bilo odlično, verujem da će ovo biti još bolje.Baš se radujem. slavaaa
" Нема те мржње,које нисам сит,ни љубави,које нисам гладан."

Небојша Јовановић

Небојша Јовановић

У почетку беше Реч, и Реч беше у Бога, и Бог беше Реч.

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 1475 Поруке
  • Локација :Београд,Србија
до сада свако предавање које сам пратио биило је одлично а пратио сам само два надам се да ће и ово бити добро!

Иван Цветковић

Иван Цветковић

само једну струју горим

• САЈТ АДМИНИСТРАТОР
  • 9028 Поруке
Наравно да ће бити добро. :)

Дакле, слободно можете Проти после предавања постављати питања. Знате и сами да Прота воли да кратко држи предавање (највише 20 минута) а да после разговара са слушаоцима. Сигурно ће многе недоумице да растумачи.

Надамо се да неће бити падова сајта вечерас (морамо да издржимо бар још неких 5-6 дана док не пређемо на наш самостални сервер), јер ћемо предавање преносити и на насловној форума, али можете да га слушате и на адреси www.stickam.com/pouke

Иван Цветковић

Иван Цветковић

само једну струју горим

• САЈТ АДМИНИСТРАТОР
  • 9028 Поруке
Драга браћо и сестре, имамо малих техничких проблема код Проте на нету, стрпите се до 21:30. Мало ћемо да закаснимо, али ту смо...

Иван Недић

Иван Недић

теолог у покушају, преводилац

• МОДЕРАТОР ЖРУ
  • 1134 Поруке
  • Локација :Младеновац
.

antics

antics

Наш човек

• Теолог
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 764 Поруке
  • Локација :Ћуприја (акка. Ћуприковац...)
Па ја видим нешто....
kodos allah
kodos alkawe
kodos allade
la yamot erhamna

-+-+-+-+-+-+-+-+-+

http://www.srdjanantic.blogspot.com/

poelbuster

poelbuster

Наш човек

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 521 Поруке
Strpljen -spašen :)
Informacije o Jehovinim svedocima na http://jehovinisvedoci.blogspot.com/
Zbirka korisnih informacija koje će vam pomoći da razgovarate sa članovima ove organizacije.

0 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.