Шта би савјетовали другима како свајетујете себе??
Сексуални односи са женом у време трудноће - икад или никад... до...или не ни то.. размишљања..
Започето од gresni, Feb 07 2012 22:59
Одговор February 07 2012 - 22:59
Одговор February 07 2012 - 23:02
Одговор February 07 2012 - 23:05
Одговор February 07 2012 - 23:06
kazu doce da nema problema do par poslednjih nedelja..
samo je nekako cudno i povezati, iz muske perspektive, zenino izobliceno telo i strast..
A mislim i da je psihicki neprijatno, pogotovo muskarcima,,,
samo je nekako cudno i povezati, iz muske perspektive, zenino izobliceno telo i strast..
"Видети свет у зрнцу песка,
И небо у дивљем цвету,
Држати бесконачност на длану
А вечност у једном часу"
В.Блејк
И небо у дивљем цвету,
Држати бесконачност на длану
А вечност у једном часу"
В.Блејк
Одговор February 07 2012 - 23:08
Одговор February 07 2012 - 23:11
zlata, за February 07 2012 - 23:06, каже:
kazu doce da nema problema do par poslednjih nedelja..
Одговор February 07 2012 - 23:11
Одговор February 07 2012 - 23:13
Одговор February 07 2012 - 23:23
Ја немам потребе да будем затворена по том питању.
Није ме срамота да кажем,родила сам троје деце и супруг и ја смо се добровољно у љубави,раздвојили у то време,као и једно време после порођаја.Због тога смо се обоје осећали добро и здраво,пре свега.
Шта ко ради у кревету не занима ме,али бих ти препоручила,да оваква озбиљна питања пре поставиш неком старијем свештенику или јеромонаху,боље ће те посаветовати.
Није ме срамота да кажем,родила сам троје деце и супруг и ја смо се добровољно у љубави,раздвојили у то време,као и једно време после порођаја.Због тога смо се обоје осећали добро и здраво,пре свега.
Шта ко ради у кревету не занима ме,али бих ти препоручила,да оваква озбиљна питања пре поставиш неком старијем свештенику или јеромонаху,боље ће те посаветовати.
Extra ecclesiam nulla salus.
Одговор February 07 2012 - 23:25
Одговор February 07 2012 - 23:30
Валентина, за February 07 2012 - 23:23, каже:
Ја немам потребе да будем затворена по том питању.
Одговор February 07 2012 - 23:32
Заиста је ово ствар лична и ствар интимна. Не знам како бих саветовао некога када би ми овако питање поставио на парохији (мада код мене ретко ко и има да ме пита с обзиром на старосну доб парохијана), а верујем да је најбоље да се договоре супружници. Постоји период где однос није ризичан, али постоји и период када то не би требали да раде управо због плода. Сад, нешто сам читао о томе а можда је најбоље поставити текст са неког стручног сајта.
Из црквене перспективе мислим да УВЕК треба да буде ствар договора супружника и не треба дозволити мешање било кога.
Из црквене перспективе мислим да УВЕК треба да буде ствар договора супружника и не треба дозволити мешање било кога.
Сличне Теме
|
„ Оче МЕНИ БОГ НИКАД НЕЋЕ ОПРОСТИТИ“Започето од Бјелопавлић, Feb 20 2012 |
|
|
|
|
шта Вам се лепо догодило у последње време?Започето од tamo neko, May 18 2012 |
|
|
|
|
Ретки и никад објављивани акатисти на српском језику само на ЖРУЗапочето од Martirije, Mar 20 2012 |
|
|
|
|
О психопатологији еклисиолошке свакодневице: размишљања са лаичке маргинеЗапочето од Лазар Нешић, Apr 24 2012 |
|
|
|
|
Клечање за време читања ЈеванђељаЗапочето од antics, Apr 12 2012 |
|
|
0 Корисник (а) чита ову тему
0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника

Пријавите се »
Региструј се

Назад на врх