Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

Сексуални односи са женом у време трудноће - икад или никад... до...или не ни то.. размишљања..

* * * * * 1 Гласови

• Please log in to reply
420 одговор(а) на ову тему

gresni

gresni

Интересује се

• Теолог
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 113 Поруке
Шта би савјетовали другима како свајетујете себе??

w.a.mozart

w.a.mozart

Smatram da je smeh jedna od najozbiljnijih stvari

• Теолог
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 15640 Поруке
  • Локација :1756.-1791.
intima do bola... kao i uvek-dogovor je najbitniji

mogu ti poslati svoje mišljenje na pp ako ti uopšte znači jer mislim da je ovde apsolutno nebitno iskustvo drugih

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

Posted Image

Иван Недић

Иван Недић

теолог у покушају, преводилац

• МОДЕРАТОР ЖРУ
  • 1134 Поруке
  • Локација :Младеновац
Радо бих учествовао у теми да нисам ожењен. Овако, што каже mocart - интима

zlata

zlata

Наш човек

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 741 Поруке
kazu doce da nema problema do par poslednjih nedelja..
samo je nekako cudno i povezati, iz muske perspektive, zenino izobliceno telo i strast..
A mislim i da je psihicki neprijatno, pogotovo muskarcima,,,
"Видети свет у зрнцу песка,
И небо у дивљем цвету,
Држати бесконачност на длану
А вечност у једном часу"
В.Блејк

Иван Недић

Иван Недић

• МОДЕРАТОР ЖРУ
  • 1134 Поруке
Чуо сам (не лично, из друге руке, од старијих колега) да је чувени "најплоднији" научни радник српског поднебља (човек са осморо деце), о. Драган Милин, говорио како се он и супруга до краја трудноће/а нису раздвајали по том питању. Не знам је ли истина, зато и кажем да сам чуо из друге руке

Иван Недић

Иван Недић

• МОДЕРАТОР ЖРУ
  • 1134 Поруке

Погледај порукуzlata, за February 07 2012 - 23:06, каже:

kazu doce da nema problema do par poslednjih nedelja..
samo je nekako cudno i povezati, iz muske perspektive, zenino izobliceno telo i strast..
A mislim i da je psihicki neprijatno, pogotovo muskarcima,,,
Мислим да мушкарцима треба оставити да одлуче шта им је психички (не)пријатно :buba:

zlata

zlata

Наш човек

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 741 Поруке
eto..razlicita iskustva...
zavisi to pre svega od dozivljaja partnera...
"Видети свет у зрнцу песка,
И небо у дивљем цвету,
Држати бесконачност на длану
А вечност у једном часу"
В.Блејк

gresni

gresni

Интересује се

• Теолог
  • 113 Поруке
И очекивао сам ову затвореност sFun_bat Ја сам ожењен, још немам искуство са овим али даће Бог да буде...али и као будућег духовника ме занимају мишљења других! тако да молио бих и нека размишљања на ПП ако вам није тешко... .hvala.

Валентина

Валентина

Дуго је са нама

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 1614 Поруке
Ја немам потребе да будем затворена по том питању.
Није ме срамота да кажем,родила сам троје деце и супруг и ја смо се добровољно у љубави,раздвојили у то време,као и једно време после порођаја.Због тога смо се обоје осећали добро и здраво,пре свега.
Шта ко ради у кревету не занима ме,али бих ти препоручила,да оваква озбиљна питања пре поставиш неком старијем свештенику или јеромонаху,боље ће те посаветовати.
Extra ecclesiam nulla salus.

Katarina N

Katarina N

Не мисли да оде

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 3956 Поруке
  • Локација :Beograd
Zapravo, ovo nije pitanje za svestenika, vec ginekologa :rolleyes: .
Ako je sve u redu i ako se supruznici tako dogovore-zasto da ne.
People get what they get, it has nothing to do with what they deserve. Dr House

gresni

gresni

Интересује се

• Теолог
  • 113 Поруке

Погледај порукуВалентина, за February 07 2012 - 23:23, каже:

Ја немам потребе да будем затворена по том питању.
Није ме срамота да кажем,родила сам троје деце и супруг и ја смо се добровољно у љубави,раздвојили у то време,као и једно време после порођаја.Због тога смо се обоје осећали добро и здраво,пре свега.
Шта ко ради у кревету не занима ме,али бих ти препоручила,да оваква озбиљна питања пре поставиш неком старијем свештенику или јеромонаху,боље ће те посаветовати.
Мислим да оваква питања нема смисла постављати калуђерима, а ни старост свештеничка не значи пуко духовно искуство!

Иван Цветковић

Иван Цветковић

само једну струју горим

• САЈТ АДМИНИСТРАТОР
  • 9028 Поруке
  • Локација :Дубоооока
Заиста је ово ствар лична и ствар интимна. Не знам како бих саветовао некога када би ми овако питање поставио на парохији (мада код мене ретко ко и има да ме пита с обзиром на старосну доб парохијана), а верујем да је најбоље да се договоре супружници. Постоји период где однос није ризичан, али постоји и период када то не би требали да раде управо због плода. Сад, нешто сам читао о томе а можда је најбоље поставити текст са неког стручног сајта.

Из црквене перспективе мислим да УВЕК треба да буде ствар договора супружника и не треба дозволити мешање било кога.

0 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.