Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

Књиге на акцијама - инфо

- - - - -

• Please log in to reply
2 одговор(а) на ову тему

C.A._R.I.A.

C.A._R.I.A.

Наш човек

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 560 Поруке
Ко чује да има нешто повољно,нека објави...
Мале тезге са књигама на Славији,историја од Слијепчевића,нова новцијата,тврде корице за 800 кинти.. Навали народе,ја купио :)

Лазар Нешић

Лазар Нешић

поп-арт-теолог

• Теолог
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 1164 Поруке
  • Локација :Morgue
Лесковац, бувљак суботом, има капиталних издања и по 50 дин :)
Хришћански атеизам = Веровати у Бога, али живети као да Он не постоји

Sophrosyne

Sophrosyne

Zechariah

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 1883 Поруке
  • Локација :Narnia
Ja u Tuzi kod cige ovdje u PG našao 4 djela Aleksandra šmemana...sve za 3 evra,sasvim slučajno...

ne znam odakle im sve to,ali na jednoj knjizi ima i posveta arhimandrita Luke (Anića) nekom bratu `96 godine. :D
"Passion is a poison laced with pleasure bitter sweet...One of many faces that hide deep beneath.It will take you,It will spit you out...Like a wind upon your face you can't see it,but you know it's there, when beauty shows Its ugly face, just be prepared" - Chuck Schuldiner
http://painandsalvation.tumblr.com/

1 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 1 посетилаца, 0 скривених корисника

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.