Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

Novi rat???

- - - - -

• Please log in to reply
46 одговор(а) на ову тему

Јустинијан

Јустинијан

Инвентар форума

• почасни модератор
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 5193 Поруке
  • Локација :Бања Лука

Погледај порукуFildza, за February 04 2012 - 17:46, каже:

Justijan pa i Arkan i Legija su isli u crkvu pa su ubijali ljude..?

За Легију не знам да је баш убијао људе, онако из злочина. А Аркан је био вјерник колико му је требало из политичких разлога, као што су многи постали просто преко ноћи вјерници након распада Југославије.

За разлику од муџахедина који имају вјерску концепцију, редовне обреде у оквиру ислама, Аркан ниј имао ни 2% оног религијског увјерења којег су имали муџахедини.

Осим тога није било никакве званичне концепције Српске или Хрватске стране да треба у ме Христа побити друге људе јер су невјерници овакви онакви...
Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Fildza

Fildza

Ту је, мало гледа-мало пише

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 61 Поруке
Ako Legija nije ubijao ljude sto cami u zatvoru?, sto se mudzahedina tice njima je opran mozak jer koliko ja poznajem Islam njima je ubijanje striktno zabrnjeno...

Јустинијан

Јустинијан

Инвентар форума

• почасни модератор
  • 5193 Поруке

Погледај порукуFildza, за February 04 2012 - 18:46, каже:

Ako Legija nije ubijao ljude sto cami u zatvoru?, sto se mudzahedina tice njima je opran mozak jer koliko ja poznajem Islam njima je ubijanje striktno zabrnjeno...

Легија лежи у затвору зато што је оптужен за убиство Ђинђића, не зато што је чинио злочине у Босни против муслимана.

Ето сад ако је муџахединима испран мозак, онда коме није био испран у протеклом рату у Босни, па је са хришћанским увјерењем чинио злочине против некога.
Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

brana

brana

Наш човек

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 566 Поруке

Погледај порукуЈустинијан, за February 04 2012 - 18:55, каже:

Легија лежи у затвору зато што је оптужен за убиство Ђинђића, не зато што је чинио злочине у Босни против муслимана.

Ето сад ако је муџахединима испран мозак, онда коме није био испран у протеклом рату у Босни, па је са хришћанским увјерењем чинио злочине против некога.

Нико са хришћанским увјерењем не чини злочине, ви сте очито нешто побркали.

Fildza

Fildza

Ту је, мало гледа-мало пише

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 61 Поруке
pa to ti kazem, seti se Rimske inkvizicije koje su u ime Hrista pobile milione ljudi tokom 500 godina, nebitno, pazi o Islamu ne govorim kao veri da li je ispravna, ja sam prvoslavac samo kazem da je to vera u koju veruje preko MILIJARDU ljudi sto je za respekt!

Жељко Билбија

Жељко Билбија

Инвентар форума

• Члан
  • 5699 Поруке
  • Локација :Italija
Rimska, rimokatolicka a ne Pravoslavna. Ali nemoj zaboraviti ni sve africke robove koje su Muslimani lovili po Africi i prodavali belim, zapadnoevropskim trgovcima.
Уколико би Бог био могућ за описивање и дефинисање он би самим тим постао ограничен и то првенствено вербално, односно примитивним људским ријечима (знамо да нпр. китови имају далеко префињенију и комплекснију комуникацију од људи) и ја вас питам - какав је то Бог који сав стане у нашу примитивну логику и језик?

Јустинијан

Јустинијан

Инвентар форума

• почасни модератор
  • 5193 Поруке

Погледај порукуbrana, за February 04 2012 - 18:59, каже:

Нико са хришћанским увјерењем не чини злочине, ви сте очито нешто побркали.

Ви нисте добро разумијели моју поруку. То и јесам хтјео да кажем. Онај ко има хришћанско увјерење неће убијати, док онај ко је испраног мозга, називао се хришћанином хоће убијати, али то нема везе са хришћанством.

Јустинијан

Јустинијан

Инвентар форума

• почасни модератор
  • 5193 Поруке

Погледај порукуFildza, за February 04 2012 - 19:02, каже:

pa to ti kazem, seti se Rimske inkvizicije koje su u ime Hrista pobile milione ljudi tokom 500 godina, nebitno, pazi o Islamu ne govorim kao veri da li je ispravna, ja sam prvoslavac samo kazem da je to vera u koju veruje preko MILIJARDU ljudi sto je za respekt!

О том се може расправљати, о римокатоличкој инквизицији.

Али у Босни није било злочина у име Христа, нити САД покреће ратове ради борбе с невјерницима, а испред Христа.

Dragi

Dragi

Инвентар форума

• Члан
  • 5661 Поруке
U 1990-ima mi (Srbi) smo za Iran bili mali sotona, zar ne.. Veliki sotona bile su SAD. Svakako, Iran podržava Hisbollah u Libanu itd., i poziva na uništavanje Izraela. I ovo je sad malo glupo. šta Iran ima uopšte tamo da se meša? To je kao da zarate Francuska i Engleska, i mi sad moramo da turamo nos i jednima da pretimo sa uništavanjem...
Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Михајло

Михајло

Jem'Hadar

• Члан
  • 6171 Поруке
  • Локација :“Mors tua, vita mea”
Па Иран осим што је имао обавештајце за време рата у БиХ није ко зна колико мешао...
али...на крају крајева...непријатељ мога непријатеља је мој пријатељ
“Mors tua, vita mea”

DYNABLASTER

DYNABLASTER

Инвентар форума

• Члан
  • 5382 Поруке

Погледај порукуЛепи Сића, за February 04 2012 - 17:03, каже:

Nema proroka... ima samo poroka.
A porok je prorokovati.

o cemu pricas? ako mislis na krunisanu kraljicu medju prorocima kleopatru onda si u pravu...
Josip Bibić: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Сличне Теме

0 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.