Поздрав братијо,
на сајту сам нашао предавања професора др Родољуба Кубата у аудио формату из предмета који се тичу Светог Писма Старог Завета (антропологија, историја, егзегеза и др.).
Интересује ме да ли неко можда има прекуцана та предавања у ел. формату, првенствено из Старозаветне историје и егзегезе?
Унапријед хвала!!!
Одговор January 30 2012 - 15:52
Одговор January 30 2012 - 15:57
Ево, узволи ти исписани брате 
Ових дана постављам и предавања из старозаветне теологије у аудио формату, ал заиста немам времена да све то прекуцавам. Ако неко има времена и воље нека то уради. Труд ће свакако да се исплати јер су предавања проф. др Родољуба Кубата право благо. Лично, многа предавања знам напамет, колико сам их слушао и увек и изнова се одушевим теолошком ширином коју има проф. Кубат.
Ових дана постављам и предавања из старозаветне теологије у аудио формату, ал заиста немам времена да све то прекуцавам. Ако неко има времена и воље нека то уради. Труд ће свакако да се исплати јер су предавања проф. др Родољуба Кубата право благо. Лично, многа предавања знам напамет, колико сам их слушао и увек и изнова се одушевим теолошком ширином коју има проф. Кубат.
Одговор January 31 2012 - 14:59
Е братијо...
Експресан одговор нема шта...
О чему се ради? Имам ја сва предавања у електронском формату али су ми чујност и разумљивост јако слабе а како обично слушам док шетам, нешто завршавам у граду и сл. обично сам у некој додатној буци па нема много ефекта.
Зато сам мислио да видим да ли има неко прекуцана сва та предавања или евентуално бољи снимак, да се све јасно чује и разумије. Уколико имаш неки квалитетан снимак замолио бих те да поставиш.
Успут, ја сам почео нешто да прекуцавам али је то јако ситно за сада, мислим количински мало; мислим да се ради о предавањима школске 2007/2008. године. Уколико истрајем у овоме, поставићу ја.
Поздрав!!!
Експресан одговор нема шта...
О чему се ради? Имам ја сва предавања у електронском формату али су ми чујност и разумљивост јако слабе а како обично слушам док шетам, нешто завршавам у граду и сл. обично сам у некој додатној буци па нема много ефекта.
Зато сам мислио да видим да ли има неко прекуцана сва та предавања или евентуално бољи снимак, да се све јасно чује и разумије. Уколико имаш неки квалитетан снимак замолио бих те да поставиш.
Успут, ја сам почео нешто да прекуцавам али је то јако ситно за сада, мислим количински мало; мислим да се ради о предавањима школске 2007/2008. године. Уколико истрајем у овоме, поставићу ја.
Поздрав!!!
Одговор January 31 2012 - 15:01
Е, одлично. Ми смо скоро поставили предавања из стрз. егзегезе, новија и одлично се чују. Погледај на сајту у категорији аудио.
Одговор January 31 2012 - 15:50
Одговор February 04 2012 - 00:07
Поздрав,
скинуо сам предавања из старозаветне историје и егзегезе са сајта и одличног су квалитета. Хвала за постављање.
Имам још једно питање. Има ли случајно нека слична варијанта са Грчким језиком, мислим да ли неко има предавања из Грчког језика у аудио (или видео) формату добре чујности? Да ли евентуално планират постављати нешто слично.
П.С. Истини за вољу нисам детаљно прегледао форум, можда је питање сувишно.
Још 1 поздрав!!!
скинуо сам предавања из старозаветне историје и егзегезе са сајта и одличног су квалитета. Хвала за постављање.
Имам још једно питање. Има ли случајно нека слична варијанта са Грчким језиком, мислим да ли неко има предавања из Грчког језика у аудио (или видео) формату добре чујности? Да ли евентуално планират постављати нешто слично.
П.С. Истини за вољу нисам детаљно прегледао форум, можда је питање сувишно.
Још 1 поздрав!!!
Одговор February 06 2012 - 15:45
Ево мене опет...
треба ми наставак на предавање број 6 са сајте, професор је прекинуо на једном јако интересантном мјесту па бих волио да одслушам наставак.
Нема га мешу осталим предавањима па ако неко има, можда да постави.
Ради се о тумачењу стиха:
треба ми наставак на предавање број 6 са сајте, професор је прекинуо на једном јако интересантном мјесту па бих волио да одслушам наставак.
Нема га мешу осталим предавањима па ако неко има, можда да постави.
Ради се о тумачењу стиха:
18. Устани, дигни дете и узми га у наручје; јер ћу од њега учинити велик народ.
тј. одбијању Исака од сисе...
Унапријед хвала!!!
Одговор March 27 2012 - 12:44
Сличне Теме
|
Најава предавањаЗапочето од Милица, Jun 17 2009 |
|
|
|
|
Црква и свет око нас - тема предавања оца Милића ДраговићаЗапочето од Гамалило, May 30 2009 |
|
|
|
|
Личност и патологија- проф. др Петар Јевремовић (аудио предавања)Започето од Иван Цветковић, Apr 30 2012 |
|
|
|
|
Ново! Живе Речи Утехе видео предавања и разговори уживо!Започето од Иван Цветковић, Jan 02 2011 |
|
|
|
|
Писмо Београдског синдиката покрету ПреокретЗапочето од Tanja ex Petrija, Apr 21 2012 |
|
|
1 Корисник (а) чита ову тему
0 чланова, 1 посетилаца, 0 скривених корисника

Пријавите се »
Региструј се

Назад на врх