Suvi pa marinirani šaran to je poslastica i za one koji ne vole ribu. Ne može ni jedna riba sušena da bude kao šaran.
Одговор February 04 2012 - 13:32
Одговор February 04 2012 - 13:44
Зосима, за February 04 2012 - 13:11, каже:
Апсолутно се слажем колега, шаран дивљак и то онај дугуљасти је права посластица 
А како они изгледају,па ето овако :

А како они изгледају,па ето овако :

Au Zosima koliki sarani, valjalo bi corbu skuvati! ja donosim smudja i stuku
makar morao da kupim hehe
Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.
Одговор February 04 2012 - 15:06
Dr Venko, за February 04 2012 - 13:44, каже:
Au Zosima koliki sarani, valjalo bi corbu skuvati! ja donosim smudja i stuku 
"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"
Гандалф
Гандалф
Одговор February 05 2012 - 00:50
samo nemoj ikru od mrene pa da se utripujemo hahahaa 
PS: za one koji ne znaju krv i ikra od mrene je otrovna, a sad dal ima i neka halucinogena svojstva ne znam
PS: za one koji ne znaju krv i ikra od mrene je otrovna, a sad dal ima i neka halucinogena svojstva ne znam
Josip Bibić: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.
Сличне Теме
|
Будућност Верског добротворног старатељства је у живом и делатном сведочењу наше вереЗапочето од Martirije, Apr 04 2012 |
|
|
|
|
У грчком храму раздали парохијанима 2 тоне рибе (видео)Започето од Martirije, Mar 27 2012 |
|
|
|
|
"Наше" сектеЗапочето од Guest_Оливера_*, Jun 16 2009 |
|
|
|
|
СРБИ НАУЧИМО НАШЕ ПРАВО ПОРЕКЛОЗапочето од Josip Bibić, Dec 09 2011 |
|
|