Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

рибе, ал наше, домаће

- - - - -

• Please log in to reply
15 одговор(а) на ову тему

pink panter

pink panter

Интересује се

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 189 Поруке
  • Локација :Podgorica
Suvi pa marinirani šaran to je poslastica i za one koji ne vole ribu. Ne može ni jedna riba sušena da bude kao šaran.

Dr Venko

Dr Venko

Интересује се

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 173 Поруке

Погледај порукуЗосима, за February 04 2012 - 13:11, каже:

Апсолутно се слажем колега, шаран дивљак и то онај дугуљасти је права посластица :cheesy2:

А како они изгледају,па ето овако :

Постављена слика Постављена слика

Au Zosima koliki sarani, valjalo bi corbu skuvati! ja donosim smudja i stuku ^_^
makar morao da kupim hehe
Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Зосима

Зосима

Дуго је са нама

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 2117 Поруке
  • Локација :Нови Београд

Погледај порукуDr Venko, за February 04 2012 - 13:44, каже:

Au Zosima koliki sarani, valjalo bi corbu skuvati! ja donosim smudja i stuku ^_^
makar morao da kupim hehe
За добру чорбу треба више разноврсне рибе,а кажу да је мрена јако битна,плус рибља икра...
"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

DYNABLASTER

DYNABLASTER

Инвентар форума

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 5382 Поруке
samo nemoj ikru od mrene pa da se utripujemo hahahaa :lol:

PS: za one koji ne znaju krv i ikra od mrene je otrovna, a sad dal ima i neka halucinogena svojstva ne znam :P
Josip Bibić: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Сличне Теме

1 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 1 посетилаца, 0 скривених корисника

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.