Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

Поклоничка путовања

- - - - - поклоничка путовања ходочашће

• Please log in to reply
9 одговор(а) на ову тему

belgrado

belgrado

Очијука по темама

• Члан
  • Pip____Pip____
  • 22 Поруке
На почетку се извињавам ако сам тему отворио на погрешном месту ( тражио сам има ли нечег сличног али нисам нашао , а можда се нисам ни потрудио довољно :) )

Одлучио сам да ове године пођем на неколико поклоничких путовања , обзиром да никада до сад нисам ишао.

Одлучио сам да прођем већи део Србије ( манастири Фрушке горе, Студеница , Дечани....) али и да посетим Свету гору.

Е овде наилазим на проблем . Наиме гледао сам на више места код различитих туристичких агенција , и тура до свете горе је једноставно прескупа ( од 120 е до 300 ) па сам одлучио да кренем у својој режији , тако ћу искусити стварне чари пута и осећаћу се као да сам сам дошао на одредиште а не да ме неко води као мало дете :) . Поред високих цена један од проблема ми претставља и то што агенције имају само један термин годишње ( у просеку ) и обично се ти термини поклапају са мојим обавезама . Још један разлог више да се одлучим да на пут кренем у својој режији .

Потребне су ми све новије информације око процедуре и цена , те тако молим оне који су овај пут прошли да поделе своје искуство . За сад сам наишао на доста добар извор информација на следећем линку http://www.mojaputov...?contentId=2988 ,али ме занима има ли промена у ценама , као и да ли је контакт који је дат у чланку и даље валидан . Хвала унапред !

П.С. Ако неко изрази жељу да крене на исти пут нека се јави све је боље у друштву :)
Србија

belgrado

belgrado

Очијука по темама

• Члан
  • Pip____Pip____
  • 22 Поруке
Зар нема никог да одговори ?
Србија

Небојша Јовановић

Небојша Јовановић

У почетку беше Реч, и Реч беше у Бога, и Бог беше Реч.

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 1472 Поруке
  • Локација :Београд,Србија
Да ли неко планира путовање на Атос у скорије време?

требају ти неке дозволе за улаз на Атос не знам како то иде да појединци уопште добијају дозволе...

Katarina N

Katarina N

Не мисли да оде

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 3950 Поруке
  • Локација :Beograd

Погледај порукуbelgrado, за January 21 2012 - 10:28, каже:

На почетку се извињавам ако сам тему отворио на погрешном месту ( тражио сам има ли нечег сличног али нисам нашао , а можда се нисам ни потрудио довољно :) )

Одлучио сам да ове године пођем на неколико поклоничких путовања , обзиром да никада до сад нисам ишао.

Одлучио сам да прођем већи део Србије ( манастири Фрушке горе, Студеница , Дечани....) али и да посетим Свету гору.

Е овде наилазим на проблем . Наиме гледао сам на више места код различитих туристичких агенција , и тура до свете горе је једноставно прескупа ( од 120 е до 300 ) па сам одлучио да кренем у својој режији , тако ћу искусити стварне чари пута и осећаћу се као да сам сам дошао на одредиште а не да ме неко води као мало дете :) . Поред високих цена један од проблема ми претставља и то што агенције имају само један термин годишње ( у просеку ) и обично се ти термини поклапају са мојим обавезама . Још један разлог више да се одлучим да на пут кренем у својој режији .

Потребне су ми све новије информације око процедуре и цена , те тако молим оне који су овај пут прошли да поделе своје искуство . За сад сам наишао на доста добар извор информација на следећем линку http://www.mojaputov...?contentId=2988 ,али ме занима има ли промена у ценама , као и да ли је контакт који је дат у чланку и даље валидан . Хвала унапред !

П.С. Ако неко изрази жељу да крене на исти пут нека се јави све је боље у друштву :)

Slazem se, ajmo 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha
People get what they get, it has nothing to do with what they deserve. Dr House

Небојша Јовановић

Небојша Јовановић

• Члан
  • 1472 Поруке
Катарина не зезај човека :)

Katarina N

Katarina N

Не мисли да оде

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 3950 Поруке
  • Локација :Beograd

Погледај порукуНЕБОЈША86, за February 07 2012 - 21:33, каже:

Катарина не зезај човека :)

Sta cu, ljubomorna sam ^-^
People get what they get, it has nothing to do with what they deserve. Dr House

Драган Јашић

Драган Јашић

Дуго је са нама

• Члан
  • 2573 Поруке
  • Локација :Београд
Ја планирам с Божијом помоћи да идем 25 марта ове године са истом гарнитуром са којом сам ишао и прошле године такође у марту . Цена је права ситница негде око 200 еврића , хм шта у овом тренутку може да се каже скупо или не у овом лудом времену двеста евра није ни мало а ни много , на самом Хилендару се остаје три (3) дана а четврти се иде у посету Кареји . У ту цену иде превоз од 100 евра за брод се одваја 5-10 евра за визу за улазак на Свету Гору 25 евра и за преноћиште у Уранополису исто чини ми се негде око 25 евра . Е а сада ја планирам да негде у Мају или Јуну одем преко човека који организује одлазак у Хилендар одем на послушање 10 до 15 дана и све то уз исту цену , мислим ако да Бог да будем жив и здрав одем у прелепи Хиландар на послушање !
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Небојша Јовановић

Небојша Јовановић

• Члан
  • 1472 Поруке
@ Драган

јели преко Доброчиндтва?

R.Žiskar

R.Žiskar

Интересује се

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 337 Поруке
  • Локација :Београд
Мој најбољи пријатељ је пре пар година ишао у сопственом аранжману, у Уранополису је добио визу, сачекао брод, превезао се, попричао са монасима (не са свима, наравно, разменио пар речи са неколико њих), каже да је неописиво лепо и да је осећај да будеш на таквом месту изузетан.
Нека, и то ће проћи...

Борис Петровић

Борис Петровић

Тек дошaо/ла

• Члан
  • Pip____
  • 1 Поруке

Погледај порукуНебојша Јовановић, за February 07 2012 - 21:28, каже:

Да ли неко планира путовање на Атос у скорије време?

требају ти неке дозволе за улаз на Атос не знам како то иде да појединци уопште добијају дозволе...

Помаже Бог брате Србине..
за први путоказ би могло да послужи ово..
http://www.svetagora...id=30&Itemid=31
а за даље пиши како ствари стоје, и ја бих ако Бог да - где су двоје, троје и Бог се придружује - заједно смо јачи! :)

Сличне Теме

0 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.