Александар Милојков, за February 08 2012 - 00:10, каже:
Па зар такве разлике не постоје и данас међу људима? Упореди мене и једног златиборца или златарца и наћићеш да су ови много издржљивији. Пре ће моја кост пући него његова, сигурно. Има домородачких племена где ће људи својом желудачном киселином сварити нешто шта ја и ти не бисмо никада. У неким крајевима животни век је знатно дужи од просечног. Али...сви смо ЉУДИ.
Не баш. То су популарне илузије.
Није то до наших разлика већ до нашег различитог начина живота.
Ти узми тренирај можеш дићи сто кила на бенчу. Сваки човек има сличне потенцијале разлике су минамале.
Сем у мишићима неки људи имају мало више белог мишићног ткива.
Цитат
Које разлике? Нисам добио одговор. Јасна ми је разлика између краве и човека, али између оне двојице коју си навео није. Да ли су припаднии те две групације могли да се међусобно укршатају, размножавају?
Не само да су могли него и јесу, на овом документарцу набрајају разлике. РАзвијеност мозга коју сам ти споменуо. Дакле неардеталац је могао да говори али не баш као ти.
Мало је био мутав да кажем.
Такође је могао да убоде животињу рецимо бика, бик би просечног човека и копље однео у ваздух неардеталац има толику снагу да би га држао без проблема.
Али рецимо када би трчали маратон просечан човек без много дуђже могао да трчи од неардеталца.
И да укрштали су се.
Споменуо сам ти пример стронгмена, неки људи који су природно јачи носе тај ген у себи.