Одговор September 16 2011 - 18:16
to se zove Homo univerzalis tj unisex- najnovija moda nisi cuo?!
Josip Bibić: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.
Одговор September 17 2011 - 23:17
Да ли је далеко дан када ће "Атеисти Србије" скинути маске и прибећи насиљу према Цркви и верујућим људима:
(наравно, све се ово налази на званичној групи "Атеисти Србије": http://www.facebook....50375575922783/
(наравно, све се ово налази на званичној групи "Атеисти Србије": http://www.facebook....50375575922783/
Цитат
<p id="contentArea" role="main" style="margin-right: 0px; padding-left: 20px; word-wrap: break-word; float: left; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; width: 493px; ">
-
Marin Gligo Divno, prosto divno. I jesi li obišao manastire?
))
пре 2 ч. · 5 особе/а -
Означи као непожељно
LJiljana S Jovanovic
пре 2 ч. -
Filip Jelic Ajd sada svi saljite zahtev za raskrstenicom SPC-u
пре 2 ч. · 3 особе/а -
Marin Gligo Ček, imamo bolji metod, samo da ga istestiramo. Za mesec-dva...
пре 2 ч. · 2 особе/а -
Nenad Parkman Ristic Nisam išao u manastir na molitvu, manastir je došao meni. Izbacio sam popa iz kuće.
пре 2 ч. · 5 особе/а -
Filip Jelic Koji metod Marine
пре 2 ч. -
Означи као непожељно
Miljan Puzovic Bezobrazno. Nista manje.
пре 2 ч. -
Означи као непожељно
LJiljana S Jovanovic da se skupimo i da svi odemo tamo. Da trazimo raskrstenice. Napravimo lom i krs. Kad nece ovako,onda ce onako...
пре 2 ч. -
Pavle Močilac Jao, ako coporatovno odete tamo da trazite raskrstenice, pozvat ce popovi obrazovce, a onda ce biti makljaze... nije prvi put da su se popovi s nekim potukli...
пре 2 ч. -
Означи као непожељно
Nenad Parkman Ristic Ako bude neki nastup, ja spremam koreografiju...
пре 2 ч. · 1 особа -
Означи као непожељно
LJiljana S Jovanovic Nas je vise.
oni pocnu mi nastavimo. Ako nista, bar da im razbijemo po nesto xD
пре 2 ч. -
http://profile.ak.fb...272237432_q.jpg
Означи као непожељно
Nenad Parkman Ristic Ma samo da spremimo performans... daće nam raskrštenice samo da odemo, da nas ne gledaju više...
пре 2 ч. -
http://profile.ak.fb...280563291_q.jpg
Filip Jelic Jeeeste
Ako dodju oPrasovci ja vadim penis da ih zastrasim...
Msm da je opste poznato da da bi bio nacista ili klerofasista da moras da budes "obdaren" sa manje od 12cm
пре 2 ч. -
http://profile.ak.fb..._80132891_q.jpg
Означи као непожељно
Jelena Rakić Ovaj poslednji odgovor - jel pise decko dobrozelatelj (bas se loze na te staroslovenske izraze) poeziju u prozi ili sta bi ono trebalo da bude?I jel to papirce postoji ili ne na kraju?Bilo bi lepo da neko ko je dobio skenira i pokaze nam.Mene bas interesuje sta pise.
пре 2 ч. -
http://profile.ak.fb...2_2549950_q.jpg
Vladimir Zimmerman A pop sem slagati nista drugo ne ume... Ccc... Sreca, pa, nisam krsten kakav bih show napravio u nekoj eparhiji... Na kraju je naveo i sekretara crkvenog suda i dao telefon... To kao ono - pitaj mog brata lazova...
Пре око сат времена
-
"Само оне, који су слепи за све од Бога ниже, Господ умудрује; показујући им оно што је од свега светије."
Свети Максим Исповедник
Свети Максим Исповедник
Одговор September 17 2011 - 23:26
Одговор September 17 2011 - 23:28
petar m, за September 17 2011 - 23:26, каже:
Da nisu stavili smajlije pa i moze,ali ovako mi jedino lici na to da se zezaju.
Не бих рекао. Мучи их само бројка, мало их је. Зато се само смешкају.
"Само оне, који су слепи за све од Бога ниже, Господ умудрује; показујући им оно што је од свега светије."
Свети Максим Исповедник
Свети Максим Исповедник
Одговор September 18 2011 - 15:21
Александар, за September 17 2011 - 23:17, каже:
Да ли је далеко дан када ће "Атеисти Србије" скинути маске и прибећи насиљу према Цркви и верујућим људима:
Čak i da nema smajlija, sasvim očigledno je da je u pitanju zezanje... i mislim da bezrazložno širiš nekakav strah tamo gde mu nema mesta...
--------------------------------------------------------
Be warned: I argue for a living!
And if there were a God, I think it very unlikely that He would have such an uneasy vanity as to be offended by those who doubt His existence. --Bertrand Russell
www.freerice.com
And if there were a God, I think it very unlikely that He would have such an uneasy vanity as to be offended by those who doubt His existence. --Bertrand Russell
www.freerice.com
Одговор September 18 2011 - 15:27
tako sam se ja jednom kao mali hteo nasaliti, tj pravio sam se da spavam i stvarno zaspo lol
Josip Bibić: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.
Одговор September 18 2011 - 15:36
DYNABLASTER, за September 18 2011 - 15:27, каже:
tako sam se ja jednom kao mali hteo nasaliti, tj pravio sam se da spavam i stvarno zaspo lol
preporučujem da se ubuduće šališ o tome da ćeš za tri meseca rešiti problem gladi u svetu...
www.freerice.com
www.freerice.com
Одговор September 18 2011 - 16:16
Када би се неко исто тако нашалио на њихов рачун, на рачун величине њихових пениса, или их назвао "атестисима" (пандан "оПрасовцима"), или када би неко у шали позвао да се дође до неког места где се, на пример, скупљају атеисти, да би им се понешто разбило, или да неки верник истера неког, небитно где и одакле, само зато што је атеиста, не знам да ли би то било схваћено као несташна и бенигна "адолесценрска шала"...искуство ме учи да не би.
Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!
Одговор September 18 2011 - 16:20
Avocado, за September 18 2011 - 15:36, каже:
preporučujem da se ubuduće šališ o tome da ćeš za tri meseca rešiti problem gladi u svetu...
lep predlog zaista, al tolko mi vera nije jaka
za tri+ meseca ustvari ide colaps
Одговор September 18 2011 - 17:16
Одговор September 18 2011 - 17:17
Solomon Kane, за September 18 2011 - 16:16, каже:
Када би се неко исто тако нашалио на њихов рачун, на рачун величине њихових пениса, или их назвао "атестисима" (пандан "оПрасовцима"), или када би неко у шали позвао да се дође до неког места где се, на пример, скупљају атеисти, да би им се понешто разбило, или да неки верник истера неког, небитно где и одакле, само зато што је атеиста, не знам да ли би то било схваћено као несташна и бенигна "адолесценрска шала"...искуство ме учи да не би.
Pa zavisi uvek od konteksta... ako bi se recimo Aleksandar šalio da će da dođe i da nas bije, shvatio bih to kao šalu, zato što je zaista mnogo puta nedvosmisleno u ozbiljnom razgovoru (na temi o paradi) ponovio svoj stav o nenasilju... ja ne bih uzeo njegovu šalu kao dokaz da je ovih 100 puta bio neiskren i "pod maskom" a sad ovom šalom otkriva svoje pravo lice...
Ako bi se neki obrazovac šalio na taj račun... hmmm... zaista ne bih znao da li je samo šala... i verovatno bih pretpostavio da nije.
To jeste malo tricky, jer neko ko nije pročitao Aleksandrove ozbiljne stavove o (ne)nasilju verovatno ne bi doživeo ni njegovu šalu na način na koji bih je ja doživeo... i mada ne znam ljude koje se u ovom konkretnom slučaju zezaju, zaista mi ne deluju kao neko ko je pretnja za sigurnost vernika... ni blizu...
Zezanje na račun veličine penisa ili naziv "atestista" (dobra fora) ne znam ko bi mogao da uzme za ozbiljno i da pravi neku dramu oko toga... doduše, (mali disclaimer) ja obožavam stand-up komediju i crni humor... i znam da imam labaviji odnos prema šali nego većina ljudi... mogu da se pokidam od smeha na najcrnji rasistički vic, mada prezirem iz dna duše rasizam... jednostavno, za mene, šala je šala... ne mora da u njoj bude ni malo istine... naravno, najbolji humor je onaj koji u sebi nosi istinu i mudrost, ali ne mora baš svaki da bude takav...
Na slične ozbiljne priče na FB strani je reagovano... bilo je komentara o paljenju crkava (ima raznih ljudi pa i ateista), koji su brisani uz komentar admina: "Ja bih te prvi prijavio policiji"... naravno, neko to može da smatra maskom... sve je "u očima posmatrača"...
www.freerice.com
www.freerice.com
Одговор September 18 2011 - 17:23
Александар, за September 18 2011 - 17:16, каже:
Еј, баш добро име - АТЕСТИСИ!
Некима тамо то заиста фали: мушкарцима да га имају а жене да га добију. Зато су онако исфрустрирани/е. 

Свети Максим Исповедник
Свети Максим Исповедник
Сличне Теме
|
SAD postavljaju raketni štit prema Rusiji u Rumuniju, na manje od 200km od SrbijeЗапочето од GeniusAtWork, Sep 25 2011 |
|
|
|
|
Zanimljivosti i razne stvarčice koje nisu za šale niti za novu temuЗапочето од w.a.mozart, Aug 22 2010 |
|
|
|
|
Istraživanje u SAD: ateisti i agnostici saosećajniji od vernikaЗапочето од GeniusAtWork, May 04 2012 |
|
|
|
|
Muamer Zukorlić se kandiduje za predsednika SrbijeЗапочето од Дејан, Apr 07 2012 |
|
|
|
|
Izreke naših nastavnika-profesora koje pamtimo....Започето од w.a.mozart, Aug 06 2010 |
|
|
1 Корисник (а) чита ову тему
0 чланова, 1 посетилаца, 0 скривених корисника

Пријавите се »
Региструј се
Ова тема је закључана

Назад на врх