Одговор February 07 2012 - 20:46
Одговор February 07 2012 - 20:53
Некога попут старца Јефрема или Харалампија или Емилијана,немамо и ко зна да ли ћемо икада да их имамо,али имамо трудбенике,који се заиста посвећују људима.
Навела бих Архимандрита Јована Јеленкова,игумана Црне Реке,веома поштујем и уважавам Архимандрита Јована Радосављевића,он је непроцењива ризница мудрости и искуства.
Наравно,међу Епископима,Митрополита Амфилохија,за њега лично мислим да је исихаста,ако грешим,нека ми Бог одузме на неискуство и незнање.
Свештенство тек треба да нам се докаже а Хвала Богу,има великих потенцијала.
Навела бих Архимандрита Јована Јеленкова,игумана Црне Реке,веома поштујем и уважавам Архимандрита Јована Радосављевића,он је непроцењива ризница мудрости и искуства.
Наравно,међу Епископима,Митрополита Амфилохија,за њега лично мислим да је исихаста,ако грешим,нека ми Бог одузме на неискуство и незнање.
Свештенство тек треба да нам се докаже а Хвала Богу,има великих потенцијала.
Extra ecclesiam nulla salus.
Одговор February 07 2012 - 21:00
Što se tiče naŠih episkopa trenutno ,mislim da nikada u istoriji SPC u jednom vremenskom periodu ,nije bilo ovoliko stubova Pravoslavlja.
Njihova duhovna deca idu njihovim stopama i prevazićiće ih,idu teŠka vremena ali naŠa Crkva cveta
Njihova duhovna deca idu njihovim stopama i prevazićiće ih,idu teŠka vremena ali naŠa Crkva cveta
ГОСПОДЕ ДА ТИ НИСИ ДОТАКАО МОЈЕ СРЦЕ МОЖДА БИ И ЈА БИО ЈЕДАН ОД ОВИХ ЉУДИ КОЈИ СУ ПРОТИВ ЦРКВЕ
АКО ЖЕЛИШ ДА ПОПРАВИШ ОВАЈ СВЕТ ЗА ЈЕДАН МИЛИМЕТАР, ПОПРАВИ СЕБЕ ЗА ТАЈ ЈЕДАН МИЛИМЕТАР
УБИ НАС НЕЗНАЊЕ
АКО ЖЕЛИШ ДА ПОПРАВИШ ОВАЈ СВЕТ ЗА ЈЕДАН МИЛИМЕТАР, ПОПРАВИ СЕБЕ ЗА ТАЈ ЈЕДАН МИЛИМЕТАР
УБИ НАС НЕЗНАЊЕ
Одговор February 07 2012 - 22:51
vredi pomenuti i vladiku lipljanskog Jovana.... homo universalis
http://sr.wikipedia....r/Јован_Ћулибрк
http://sr.wikipedia....r/Јован_Ћулибрк
Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.
Одговор February 07 2012 - 23:15
Одговор February 07 2012 - 23:42
Одговор February 08 2012 - 00:14
Одговор February 08 2012 - 00:18
još jednom ću pomenuti i mati Lidiju jer mi se čini da su ženske osobe zapostavljene...a ima kvalitetnih igumanija... gorepomenuta je korifej pravoslavlja na Balkanu a i uže
Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.
Одговор February 08 2012 - 00:26
Одговор February 08 2012 - 00:38
w.a.mozart, за February 08 2012 - 00:18, каже:
još jednom ću pomenuti i mati Lidiju jer mi se čini da su ženske osobe zapostavljene...a ima kvalitetnih igumanija... gorepomenuta je korifej pravoslavlja na Balkanu a i uže
Хришћански атеизам = Веровати у Бога, али живети као да Он не постоји
Одговор February 08 2012 - 12:58
Одговор February 08 2012 - 13:15
JESSY, за February 08 2012 - 12:58, каже:
да ли ви сви који сте поменули о.Дејана идете код њега у храм св,Трифуна...?
Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.
Сличне Теме
|
Духовници: Епископ бачки господин др ИринејЗапочето од Aleksandrida, Apr 30 2012 |
|
|
|
|
Најбољи видео конвертер зa You Tube и DVD (видео)Започето од Иван Цветковић, Sep 01 2011 |
|
|
|
|
О Смрти говоре свештеници,монаси,духовници... (видео запис)Започето од Иван Цветковић, Apr 03 2012 |
|
|
|
|
Гласање Духовници или АгапеЗапочето од marko_13, Feb 05 2012 |
|
|
|
|
Најбољи спортиста света за 2011. годину је Новак ЂоковићЗапочето од Martirije, Feb 06 2012 |
|
|
0 Корисник (а) чита ову тему
0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника

Пријавите се »
Региструј се

Назад на врх