Пређи на везу

facebook rss twitter youtube stickam

Jel se setite vi kada je trapava sedmica?

• Please log in to reply
21 одговор(а) на ову тему

Лепи Сића

Лепи Сића

Не мисли да оде

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 4308 Поруке
Nešto gledam šta da jedem i birkam po špajizu, i rekoše mi da je trapava sedmica... ja nisam ni znao...

Jedina trapava za koju sigurno znam i koju "ispoštujem" jeste ona odmah nakon Vaskrsa.
Ove ostale...ako mi neko kaže pa ja proverim i eventualno ne postim, ali u principu ne obraćam mnogo pažnju na to.

E sad kažu da to negde u kanonu nekom crkvenom stoji da se mnogo zeznuo onaj ko bude postio na trapavu sedmicu... Šta da radim? Izgleda da se uvek mnogo zeznem.

joooj

Постављена слика

anajrim

anajrim

Дуго је са нама

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 1927 Поруке

Цитат

Nešto gledam šta da jedem i birkam po špajizu, i rekoše mi da je trapava sedmica... ja nisam ni znao...

Jedina trapava za koju sigurno znam i koju "ispoštujem" jeste ona odmah nakon Vaskrsa.
Ove ostale...ako mi neko kaže pa ja proverim i eventualno ne postim, ali u principu ne obraćam mnogo pažnju na to.

E sad kažu da to negde u kanonu nekom crkvenom stoji da se mnogo zeznuo onaj ko bude postio na trapavu sedmicu... Šta da radim? Izgleda da se uvek mnogo zeznem.

joooj
nisi sam 0110_hahaha
''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Booba

Booba

Дуго је са нама

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 1017 Поруке
  • Локација :Параћин
жму и ја у среду постили па само пуцало! јуче смо видели да је трапава. а црквени календар на асталу. порашћемо и ми joooj
Постављена слика
Постављена слика

Иван Илић

Иван Илић

Момци, не помаже доп, помаже Бог! ... Цане Партибрејкерс

• МОДЕРАТОР ЖРУ
  • 3692 Поруке
  • Локација :Лазаревац
некако нам увек неко каже на време
Постављена слика Постављена слика

marko_13

marko_13

Не мисли да оде

• МОДЕРАТОР ЖРУ
  • 3727 Поруке
  • Локација :Константинопољ
Никад не погрешим кад су трапаве...  4chsmu1 ;)
Призван или не, Бог је увек ту

Divad

Divad

Наш човек

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 808 Поруке
Увек јаве у цркви код мене. 4chsmu1
У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Хелена

Хелена

Интересује се

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 228 Поруке
Gde se ne setim... 4chsmu1 ;)
Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Сара

Сара

Наш човек

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 784 Поруке
Никако да заборавим  4chsmu1
Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Aleksandrida

Aleksandrida

Инвентар форума

• МОДЕРАТОР ЖРУ
  • 7216 Поруке
  • Локација :Kостолац
Auuu Vlado,gde me nađe  prstgore iskrena da budem,nekad znam,nekada ne...da,znam  izlet ali zaista je tako.Za ovu sam znala,ali eto,desi se...  bangin 4chsmu1
Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!
Starac Porfirije Kavsokalivit

Ратко С.

Ратко С.

Не мисли да оде

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 4136 Поруке

Цитат

4chsmu1

Па премрси једно два, три поста да избалансираш.

DYNABLASTER

DYNABLASTER

Инвентар форума

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 5382 Поруке
a sto se zove trapava? 0212_rolleyes
Josip Bibić: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Милан Меденица :)

Милан Меденица :)

ко је напустио Бога, тај се строжије држи вере у морал.

• Члан
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 25791 Поруке
  • Локација :Београд
не морам да се сетим, кажу ми на Литургији ил погледам у календар ...
план и програм рада правим унапред  4chsmu1

Сличне Теме

0 Корисник (а) чита ову тему

0 чланова, 0 посетилаца, 0 скривених корисника

Добро нам дошли!Позивамо Вас да нам се придружите једноставном и брзом регистрацијом и користите све предности регистрованог члана----->Кликни Овде!

наше награде

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација.Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије.За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.

© ☦ 2012 Сва права задржана.