Probaj da vezes CD na drugu IDE granu, ako je imas
I da resetujes BIOS mozda.
Кompjuteri su u pitanju
Започето од
Guest_Izida_*
, Aug 05 2009 00:32
Одговор May 12 2012 - 22:04
Одговор May 12 2012 - 22:13
Srdjan, за May 12 2012 - 21:40, каже:
ва како треба, чак сам искључио хард дискове и оставио само ЦД-ром, и опет га не препознаје. Избаци поруку да ресетујем и подесим одговарајући драјв или да убацим бутабилан диск. Када убацим бутабилан диск, заврти га и као крене да чита и стане. Порука се понавља на екрану независно од тога.
Jes ti siguran da ti radi taj cd rom uopste. Da nije dotrajao.
Moz da se desi da bios registruje drajv ali drajv ne funkcionise kako treba.
JEDAN MLADI COVEK VISE U KAFANI - JEDAN MLADI COVEK MANJE NA ULICI!
A da popricamo malo niocemu kao ljudi?
A da popricamo malo niocemu kao ljudi?
Одговор May 13 2012 - 09:54
да, или је сам цд медијум прсо и не шљака ...
клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски
клик Кољивари и пракса честог причешћивања
клик Кољивари и пракса честог причешћивања
Одговор May 14 2012 - 20:58
zna li neko zašto mi youtube klipove koje postavljam sa dvd-ja (u sirovom .vob) formatu nakon uploada daje uz rezoluciju od plafon 480p
klipovi su dvd kvaliteta i slika je fenomenalna -sa diska
klipovi su dvd kvaliteta i slika je fenomenalna -sa diska
Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.
Одговор May 16 2012 - 11:23
Skinuo sam i instalirao ovaj program http://www.skidajmo....egistry_Defrag/ koji mi je dosta ubrzao komp. Secam se da mi je jedan covek govorio da ne skidam programe koji se reklamiraju da ubrzavaju racunar jer mogu da preopterete neki deo i da dodje do kvara.
Ne znam da li je ovaj program jedan od tih " rizicnih " ?
Program sam deinstalirao ali i dalje se vide pozitivni efekti.Pre toga mi je komp radeo sporije, mislim na neprirodnu sporost. U stvari nije kompjuter nego laptop.
Ne znam da li je ovaj program jedan od tih " rizicnih " ?
Program sam deinstalirao ali i dalje se vide pozitivni efekti.Pre toga mi je komp radeo sporije, mislim na neprirodnu sporost. U stvari nije kompjuter nego laptop.
Neka naša ljubav bude agape
Сличне Теме
|
Treba mi pomoć oko rada- oblast ekonomije je u pitanjuЗапочето од KoKo, Dec 12 2011 |
|
|
|
|
Da li je u pitanju pretnja praznom puskomЗапочето од grigorije22, Apr 27 2011 |
|
|
|
|
ŽRU kaže -Potrebna nam je vaša pomoć- NISU PARE U PITANJU...Започето од w.a.mozart, Jan 12 2011 |
|
|
|
|
Kakav je stav Crkve po pitanju bavljenja glumom?Започето од petar m, Jun 08 2010 |
|
|
1 Корисник (а) чита ову тему
0 чланова, 1 посетилаца, 0 скривених корисника

Пријавите се »
Региструј се

Назад на врх