AlefShin
Инвентар форума
Ван мреже
Поруке: 3.799
|
 |
« Одговор #105 послато: 13. Децембар , 2009, 19:24:23 » |
|
Kao prvo hteo bih da kazem da nisam pravoslavac ali moja majka jeste, krsten sam u grkokatilickoj crkvi ali bih hteo da predjem u pravoslavlje odakle moja majka potice kako je moguce da to ucininim samo krstenjem ili...
Паметна одлука брате, обрати се православном свештенику који је надлежан тамо где живиш
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
свештеник Иван
Модератор
Инвентар форума
Ван мреже
Поруке: 2.024
Сајт администратор & глодур
|
 |
« Одговор #106 послато: 13. Децембар , 2009, 19:38:50 » |
|
Kao prvo hteo bih da kazem da nisam pravoslavac ali moja majka jeste, krsten sam u grkokatilickoj crkvi ali bih hteo da predjem u pravoslavlje odakle moja majka potice kako je moguce da to ucininim samo krstenjem ili...
Паметна одлука брате, обрати се православном свештенику који је надлежан тамо где живиш Бог Ти помогао брате, да треба да се обратиш Твом свештенику. Ево мис мо ту да Ти помогнемо за шта год Ти треба.  Добродошао.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
Кад ми стане дах, да то буде трен када застанем. И да од тад заувек с Тобом останем!  [/u
|
|
|
Меда Брутал :)
Администратор
Инвентар форума
Ван мреже
Поруке: 7.056
Господе, молим те, дај ми уши да чујем !
|
 |
« Одговор #107 послато: 13. Децембар , 2009, 19:58:12 » |
|
е па брате да ти кажем да си нам учинио велику част, и својим присуством и тиме што си са нама поделио ову највећу радост !  питај брате све шта те занима, где год да си, помоћи ћемо ти да урадиш оно што желиш.  за почетак послушај оце Горана (Алефшина) и Ивана 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
свештеник Иван
Модератор
Инвентар форума
Ван мреже
Поруке: 2.024
Сајт администратор & глодур
|
 |
« Одговор #108 послато: 13. Децембар , 2009, 20:18:46 » |
|
 Кад будемо навалили, овако има да Те пренесемо до крстионице  Шалим се, наравно, Твоја воља.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
Кад ми стане дах, да то буде трен када застанем. И да од тад заувек с Тобом останем!  [/u
|
|
|
cupricanIN
Дуго је са нама
Ван мреже
Поруке: 1.495
|
 |
« Одговор #109 послато: 13. Децембар , 2009, 20:34:23 » |
|
Dobro dosao brate i neka ti Miropomazenje u Pravoslavnoj veri bude na spasenje duse i tela i na zivot vecni !!!
Svako dobro i sreca od Gospoda
|
|
|
|
|
Сачувана
|
Nezavisna Republika Srpska i nezavisna Herceg Bosna !!!! Sto pre rasturiti ono sto se zove BiH
|
|
|
Јустинијан
Наш човек
Ван мреже
Поруке: 676
Φλάβιος Πέτρος Σαββάτιος Ιουστινιανός
|
 |
« Одговор #110 послато: 28. Децембар , 2009, 18:59:33 » |
|
Каква луцкаста регистрација за чат. Укуцам Jorge_Lopez, каже име је предугачко или садржи погрешне карактере Укуцам, Ј.Lopez, каже име је прекратко. Баталио сам!! 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
Единородный Сыне, и Слове Божий, безсмертен Сый, и изволивый спасения нашего ради воплотиться от святыя Богородицы и Приснодевы Марии, непреложно вочеловечивыйся, распныйся же Христе Боже, смертию смерть поправ, Един сый Святыя Троицы, спрославляемый Отцу и Святому Духу, спаси нас.
|
|
|
suza
Ту је, мало гледа-мало пише
Ван мреже
Поруке: 194
|
 |
« Одговор #111 послато: 01. Јануар , 2010, 23:46:26 » |
|
draga pravoslavko svjetlana  ,vise puta sam te pitala na ovom chatu zasoto me banujes ,neznam kogabi pitala ,jel je tvoj chat ,kolko vidim daje to pravo zadovoljstvo i veliko jel nikako da napises i jednu rijec, nemoj ni odgovoriti jel vise nije potrebno , nebi htjela zadovoljavajuce raspolozenje na ovaj nacin vise ometati ,izvini ako sam i sto sam te pitala necu vise ni smetati , u tom razvoju i putu nijemi mjesto nebi ga htjela dijeliti snikim pa ni ovdje, pozz
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
jeka
Очијука по темама
Ван мреже
Поруке: 26
|
 |
« Одговор #112 послато: 10. Јануар , 2010, 19:58:12 » |
|
Каква луцкаста регистрација за чат. Укуцам Jorge_Lopez, каже име је предугачко или садржи погрешне карактере Укуцам, Ј.Lopez, каже име је прекратко. Баталио сам!!  probaj sa Jenifer Lopez  ... 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
миш Мицко
Уредник ЖРУ